29 Απριλίου, 2024

Εξοργίστηκε ο Δημήτρης Μιλιόγλου με τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη: «Είναι αμαρτία, έχει και παιδιά»

«Στο μόντελινγκ κάθε Κυριακή κάνουν κατηχητικό;»

«Είναι αμαρτία, έχει και παιδιά» είπε γεμάτος ένταση ο Δημήτρης Μηλιόγλου, ο οποίος εξοργίστηκε με τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη.

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου δεν έκρυψε τη δυσανασχέτησή του για όσα εξέφρασε το γνωστό μοντέλο, με την υπόλοιπη ομάδα να υιοθετεί την ίδια άποψη.

«Ποιος να καταλάβει όταν λέμε εν έτει 2024 ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, ρε παιδιά; Ποιος να καταλάβει; Είναι λες και ακούω… είναι νέος άνθρωπος, είναι αμαρτία από τον Θεό, έχει και παιδιά», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

«Ποια Ευαγγέλια διάβασε ήθελα να ‘ξερα που λένε αυτό το πράγμα; Η Εκκλησία το λέει! Η σχέση μας με τον Θεό – και το λέω εγώ ως ένας άνθρωπος που πιστεύει – είναι προσωπική υπόθεση. Εγώ αντιμετωπίζω την Εκκλησία ως μεσάζοντα γι’ αυτό και την έχω απορρίψει», υπογραμμίζει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Λέει ότι δεν μπορεί να υπηρετήσει την τηλεόραση… στο μόντελινγκ τι; Κάνουν κάθε Κυριακή κατηχητικό;», τόνισε ο Δημήτρης Μηλιόγλου αμέσως μετά, με την Ελένη Τσολάκη να παρατηρεί: «Καμιά φορά τον ακούω και λέω: γιατί το είπες τώρα αυτό;».

«Έχει πει κανείς ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν πιστεύουν; Ότι έχουν γραμμένο το 666 στο κούτελό τους και κάνουν επικλήσεις στον έξω από δω; Στο μόντελινγκ δεν μπορεί να μη βρήκες έναν ομοφυλόφιλο! Όταν συναναστράφηκες με αυτούς τους ανθρώπους δεν ήταν αμαρτία; Είπες τότε: εγώ δεν κάνω πασαρέλα μαζί σας, γιατί είστε αμαρτωλοί;», είπε κλείνοντας το σχόλιό του ο Δημήτρης Μηλιόγλου.