29 Απριλίου, 2024

«Έφυγες και ούτε καν το έμαθα…»: Το σπαρακτικό μήνυμα της Όλγας Κιουρτσάκη μετά το θάνατο της γιαγιάς της

Βαρύ πένθος για την οικογένεια

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα η Όλγα Κιουρτσάκη είπε το αντίο στη γιαγιά της, που πέθανε σήμερα. Μάλιστα η κόρη της Άντζελας Δημητρίου αποκάλυψε πως δεν το έμαθε έγκαιρα.

Πιο αναλυτικά δημοσίευσε αρχικά μια φωτογραφία με μαύρο φόντο και ένα κεράκι γράφοντας «Έφυγες και ούτε καν το έμαθα… θα θυμάμαι την τελευταία μας συνάντηση οι τρεις μας!».

Έφυγες και ούτε καν το έμαθα… θα θυμάμαι την τελευταία μας συνάντηση οι τρεις μας! 🙏🏻🕊

Δημοσιεύτηκε από Olga Dimi Kiour στις Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024

Λίγη ώρα αργότερα, η Όλγα Κιουρτσάκη δημοσίευσε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο που είχε τραβήξει. Σε αυτό φαίνεται η γιαγιά της να μιλάει στην δισέγγονη της. «26/12/2023 …έτσι θα σε θυμάμαι!!!», έγραψε στην λεζάντα της.

🕊🕊🕊26/12/2023 …έτσι θα σε θυμάμαι!!!

Δημοσιεύτηκε από Olga Dimi Kiour στις Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024

«Διαμαρτυρόμαστε για την απαράδεκτη και εν γένει παράνομη….»: Εξώδικο από την Όλγα Κιουρτσάκη και τον Φώτη Λώση

Εξώδικο έστειλε η Όλγα Κιουρτσάκη με τον Φώτη Λώση σε όλα τα ΜΜΕ, με αφορμή την διαμάχη με την Άντζελα Δημητρίου. Από την ημέρα που η μητέρα της, έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε τα όσα έγιναν στην Αμερική (από την δική της οπτική) με αποτέλεσμα να τσακωθούν και να μην έχουν πλέον καμία επικοινωνία, πρόσωπα από το κοντινό τους περιβάλλον βγαίνουν στις εκπομπές και λένε τις δικές τους απόψεις σχετικά.

Το ζευγάρι λοιπόν, πήρε την απόφαση να στείλει εξώδικη όχληση και να απαγορεύσει σε sites, εκπομπές και εφημερίδες να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, θέλοντας επίσης με αυτό τον τρόπο να προστατεύσουν το ανήλικο παιδί τους.