1 Μαΐου, 2024

«Έβγαζε το όργανό του και ουρούσε… θα τρελαθώ, θα ξεράσω!» – “Γαργαλιστική” αποκάλυψη Ανδρέα Μικρούτσικου για Ηλία Ψινάκη και Βάνα Μπάρμπα

«Είχε πάρει ένα καλαίσθητο κανατάκι και όπως ήταν το ξύλο και από κάτω κενό…»

Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα απίστευτο περιστατικό αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος από τα lives του Dream Show, καθώς ο Ηλίας Ψινάκης είχε εφεύρει ένα τρόπο για να ουρεί, που οι παρόντες είχαν καταλάβει, αλλά το τηλεοπτικό κοινό δε φανταζόταν με τίποτα. Επίσης, κόλαφος ήταν ο Κώστας Μαρτάκης για τον Ηλία Ψινάκη.

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Ηλία Ψινάκη την εποχή του Dream Show

«Έπινε διάφορα. Λογικό είναι δεν κουνιόταν. Είχε πάρει ένα καλαίσθητο κανατάκι και όπως ήταν το ξύλο και από κάτω κενό, έβγαζε το όργανο, που χρειάζεται και ουρούσε και δίπλα η Βάνα Μπάρμπα, η οποία με το που τον έβλεπε, έλεγε: «Ηλία, θα τρελαθώ, θα ξεράσω!», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Βόμβα» για τον Γιώργο Παπαδάκη: Η άγνωστη σχέση με τον Ηλία Ψινάκη και ο γιος του

Ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Ηλίας Ψινάκης είναι δύο πρόσωπα, που έχουν σημαδέψει την ιστορία της τηλεόρασης, με τους δύο να έχουν φυσικά γνωριστεί και να δημιουργούν τη δική τους προσωπική σχέση όλα αυτά τα χρόνια, με εκτίμηση του ενός προς τον άλλο.

Οι λεπτομέρειες έγιναν γνωστές από τον μάνατζερ στο πρώτο live του X-Factor στο Mega, όταν λίγο πριν από τη λήξη του διαγωνιστικού μέρους στη σκηνή εμφανίστηκε ο μουσικός παραγωγός Borek από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, όπου είχε φέρει μαζί του έναν καλό του φίλο για να τραγουδήσει.

Ηλίας Ψινάκης και Γιώργος Παπαδάκης

Οι… συστάσεις του Ψινάκη και η σχέση με τον Γιώργο Παπαδάκη

Μετά το τέλος της εμφάνισης ο Ηλίας Ψινάκης δεν δίστασε να αποκαλύψει πως στη σκηνή, τον Borek συνόδευσε ο Ιάσονας Παπαδάκης, ο 24χρονος γιος του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος μίλησε για την υγεία της γυναίκας του στον αέρα. Ο νεαρός καλλιτέχνης που ασχολείται με τη μουσική βρέθηκε στο πλευρό του μουσικού παραγωγού προκειμένου να τον στηρίξει στην πρώτη του εμφάνιση στο live show.

Ο Ηλίας Ψινάκης τόνισε μάλιστα στον Ιάσονα πως γνωρίζει τον μπαμπά του και διάσημο παρουσιαστή πάρα πολλά χρόνια, με τον νεαρό καλλιτέχνη να υποστηρίζει πως και ο ίδιος είχε λάβει τις συστάσεις του από τον Γιώργο Παπαδάκη.