24 Ιουνίου, 2024

Εurovision 2020: Με το τραγούδι «Running» θα πάει η Κύπρος!

Με το τραγούδι «Running» θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision o Sandro Nicolas

O ίδιος ο ελληνοαμερικανός καλλιτέχνης Sandro Nicolas ανακοίνωσε σήμερα μέσα από το προφίλ του στο Instagram τοn τίτλο του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει στο Ρότερνταμ το Μάιο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ (Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου).

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται και η κυκλοφορία του τραγουδιού με το τίτλο «Running», τη σύνθεση του οποίου έχει αναλάβει ο αυστραλιανής καταγωγής συνθέτης και ερμηνευτής Alfie Arcurie ενώ ο αυστριακός σκηνοθέτης Marvin Dietmann έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση της κυπριακής συμμετοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Marvin Dietmann συγκαταλέγεται στους κορυφαίους χορογράφους και σκηνοθέτες. Με σπουδές στο Ωδείο Μπαλέτου αλλά και στο Performing Act Studios της Βιέννης. Είναι μόλις 34 ετών κι έχει στο ενεργητικό του 302 ολοκληρωμένα projects μεταξύ των οποίων τηλεοπτικά shows, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικά έργα. Μεταξύ των πρότζεκτ που έχει αναλάβει είναι ταινίες όπως “Der Zauberer”, “Komplett von der Rolle” και “Der Wolf”, τηλεοπτικές εκπομπές όπως “Dancing stars”, “Gala Nacht des Sports” και “Die große Chance”, θεατρικές παραστάσεις όπως  “Victor Viktoria”, “Vorstadtlieder | Nina Proll” και “Anton das Mäusemusical” αλλά και τηλεοπτικά shows όπως τα “Austria Music Awards 2014” και “Miss Austria 2015”.

Reduce bounce rates