27 Απριλίου, 2024

Κάτια Δέδε ηλικία, καταγωγή: Γuμνή η Playmate παίκτρια που αναστάτωσε τη Φάρμα, μπότοξ [φωτο, video]

Κάτια Δέδε ηλικία, καταγωγή: Γuμνή η Playmate παίκτρια που αναστάτωσε τη Φάρμα, μπότοξ

Η Κάτια Δέδε είναι η νέα παίκτρια της Φάρμας που θα τη δούμε να μπαίνει στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 στο επεισόδιο της Παρασκευής.

Κάτια Δέδε – Βιογραφικό

Η Κάτια Δέδε είναι blogger και φωτογράφος.

Γεννήθηκε στην Ουκρανία και σε ηλικία 5 ετών ήρθε με τη μητέρα της στην Ελλάδα.

Ξεκίνησε να εργάζεται από νεαρή ηλικία και στα 18 της έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση, με τη συμμετοχή της στο σήριαλ «Λούφα και Παραλλαγή»

Το 2010 η Κάτια Δέδεκατέκτησε το τίτλο της Playmate

Η Κάτια Δέδε στα 22 της, αποφάσισε να δώσει Πανελλαδικές Εξετάσεις και πέρασε πρώτη στο Τ.Ε.Ι Γραφιστικής της Αθήνας. Στη συνέχεια, μπήκε στον χώρο του modeling και μετά τη νίκη της σε διαγωνισμό ομορφιάς, έκανε τα πρώτα της μεγάλα επαγγελματικά ταξίδια σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική.

Οι σπουδές της αλλά και η επαγγελματική της πορεία τής έδωσαν το έναυσμα ώστε να ασχοληθεί επαγγελματικά και με τη φωτογραφία

Στον ελεύθερο χρόνο της η Κάτια Δέδε, κάνει ποδήλατο και τον τελευταίο καιρό κάνει μαθήματα surf.

Δηλώνει δυναμική, ευαίσθητη, οξύθυμη και έντιμη. Ήρωάς της είναι η μητέρα της και είναι πολύ περήφανη γι’ αυτήν

Στη «Φάρμα», θα την δυσκολέψει το κρύο και η έλλειψη ζεστού νερού. Οι αγροτικές εργασίες, όμως, δεν την τρομάζουν, καθώς τα μαστορέματα είναι το δυνατό της χαρτί.

Δηλώνει ότι, αν και συνήθως δε θέτει υψηλούς στόχους, πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι η νικήτρια της «Φάρμας». Αν κερδίσει το έπαθλο θέλει να ανοίξει ένα δικό της γραφείο και να βοηθήσει τους γονείς της

Ο λογαριασμός της Κάτιας Δέδε στο Instagram είναι @katia_dede κι έχει 18.100 followers

Κάτια Δέδε ηλικία

Η Κάτια Δέδε είναι μόλις 32 ετών, καθώς γεννήθηκε το 1989, όμως έχει ήδη ξεκινήσει τα μπότοξ.

Σε ηλικία μόλις δεκαπέντε ετών αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της. Η περιπέτεια της υγείας της την έκανε πιο δυνατή για να πετύχει τους στόχους τους και τελικά τα κατάφερε.

Το 2010 δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό Playmate, που διοργάνωνε κάθε χρόνο το περιοδικό Playboy μαζί με το Star, ήταν το φαβορί και κέρδισε τον τίτλο…

Η Κάτια Δέδε είναι η ελληνίδα Σαρλίς Θερόν! Δηλώνει πειθαρχημένη και παθιασμένη με τη δουλειά της. Είναι μανιώδης συλλέκτης μαγιό (!), έχει μεγάλη αδυναμία στα εσώρουχα, ενώ χόμπι της είναι η ζωγραφική, το σκι και το snowboard. Επίσης, είναι φανατική οπαδός του Παναθηναϊκού και πηγαίνει συχνά στο γήπεδο.

«Μια γυναίκα με μικρό στήθος μπορεί να είναι πολύ πιο σεξουαλική από κάποια άλλη που προκειμένου να βγάλει τον ερωτισμό της προς τα έξω ‘φουσκώνει” το στήθος της», έχει δηλώσει η Κάτια, αν και δεν αποκλείει στο μέλλον να κάνει κάποια πλαστική, όχι για να αλλάξει κάτι πάνω της, αλλά για να διατηρήσει την ομορφιά της.

Η Playmate 2010 είναι ερωτευμένη και ο σύντροφός της είναι όπως της αρέσει, μελαχρινός! Το αμόρε της είναι ο κοσμικογράφος και PR man, Τίτος Αντύπας και όταν μιλάει για αυτόν… τρελαίνεται.

Το ζευγάρι είναι μαζί παραπάνω από ένα χρόνο και συγκατοικεί. Σε ερώτηση τι ήταν αυτό που την κέρδισε στον Τίτο, η απάντηση ήταν αφοπλιστική: «Ο τρόμος που… έπαιζε με το μυαλό μου!».