3 Μαΐου, 2024

Επιμένει η Βάνα Μπάρμπα για Φιλιππίδη και… Κιμούλη! Η νέα ανάρτηση και το… κράξιμο (Εικόνες)

Επιμένει η Βάνα Μπάρμπα για Φιλιππίδη και… Κιμούλη! Η νέα ανάρτηση και το… κράξιμο

Η Βάνα Μπάρμπα από τις πρώτες ημέρες που ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες για γνωστούς ηθοποιούς έσπευσε να πάρει το μέρος τους. Μετά την ανάρτηση με το «κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη, η γνωστή ηθοποιός «ξαναχτυπά» και σκορπάει τον… πανικό!

«Αγαπητοί φίλοι καλημερα..Με φως και αγάπη για όλους. Θέλω να σας πω ότι δεν διαβάζω τι μου γράφετε για να μπορώ να είμαι ελεύθερη.. από την διαδικασία να πω πράγματα που θα είναι αρεστα στους περισσότερος ..γίνεται υποσυνείδητα. Καμμια φορά. Καταρχάς υποστηρίζω ότι τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι αναφέρομαι στους κ .Φιλιππίδη και κιμουλη…δεν είναι δυνατόν στην πλειονότητα να τελεσουν αδικήματα όπως βιασμός…που είναι τόσο βαρύ αδίκημα.. δεν συναδει με την φώτιση του μεγάλου ταλέντου τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι σαν άνθρωποι δεν έχουν κάνη και κατάχρηση εξουσίας.. και λάθη» έγραψε η Βάνα Μπάρμπα «αθώωνοντας» τους λόγω του ταλέντου τους.

Οι ακόλουθοί της στα  social πάντως δεν της… χαρίστηκαν και εκτός από το κράξιμο για την άποψή της τόσο για τον Φιλιππίδη όσο και για τον Κιμούλη, δεν δίστασαν να της την… πουν και για τα ορθογραφικά της.