30 Απριλίου, 2024

Έκανε καιρό να μιλήσει για εκείνη: Η αναφορά της Άντζελας Δημητρίου στην Έλλη Στάη μετά την επεισοδιακή συνέντευξη

Έκανε καιρό να μιλήσει για εκείνη: Η αναφορά της Άντζελας Δημητρίου στην Έλλη Στάη μετά την επεισοδιακή συνέντευξη

«Της εύχομαι…»

Περίπου 20 χρόνια έχουν περάσει από το άβολη τηλεοπτική συνάντηση Έλλης Στάη και Άντζελας Δημητρίου, η οποία δημιούργησε μία κόντρα που ακόμα δεν γνωρίζει κανείς αν έχει λήξει.

Την τελευταία φορά, μάλιστα, που η Άντζελα Δημητρίου ρωτήθηκε για την Έλλη Στάη η απάντησή της ήταν αμφιλεγόμενη: «Ούτε καν το θυμάμαι αυτό. Το έχω ξεχάσει και της εύχομαι και περαστικά, γιατί ξέρω ότι πέρασε πολλά θέματα υγείας». Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή της Έλλης Στάη για την κατάθλιψη.

Ήταν άσημος και τον έκανε… φίρμα: Ο πασίγνωστος τραγουδιστής που είχε σχέση με την Άντζελα Δημητρίου

Η Άντζελα Δημητρίου δε μέτρησε λίγες σχέσεις στη ζωή της, με την ίδια να… μπλέκει και με άτομα του συναφιού της, όπως είχε συμβεί με τραγουδιστή, που έκανε αποκαλύψεις για την κοινή τους πορεία.

Ο Νεκτάριος Σφυράκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο της ζωής του, όπου είχε σχέση με την Άντζελα Δημητρίου.

«Το ειδύλλιο με την Άντζελα σε έκανε θέμα στα περιοδικά. Πώς το διαχειρίστηκες;», τον ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Έχασα τη μπάλα τελείως. Εγώ ήμουν ένας παρθένος οργανισμός σε όλη αυτή την κατάσταση, δεν ήξερα αν θα πάω εκεί να φάω και θα μας την έχουν στημένη φωτογράφοι και ξαφνικά να δω τη φάτσα μου στο περιοδικό και να γράφουν και διάφορα. Στην αρχή είχε πλάκα, αλλά μετά χάνεις τον έλεγχο και αρχίζει ο κόσμος και λέει “ο Νεκτάριος Σφυράκης που εκμεταλλεύεται τις καταστάσεις για να κάνει γνωστό το όνομά του”. Αλλά δεν με επηρέασε καθόλου!», είπε ο Νεκτάριος Σφυράκης.

«Ας πιουν… ξυδάκι»

Ο Νεκτάριος Σφυράκης μίλησε σε άλλη περίπτωση στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την Άντζελα Δημητρίου, από την οποία ένας άλλος σύντροφος ήθελε να της πάρει… πολλά λεφτά.

«Δεν παράτησα το τραγούδι. Είμαι ασφαλιστικός σύμβουλος, αλλά δεν σταμάτησα ποτέ το τραγούδι. Όταν το ξεκινάς, δεν το αφήνεις. Εγώ θέλω να κάνω δουλειές που έχουν κάτι να πουν. Προσέχω πολύ πού εμφανίζομαι και, επειδή ασχολούμαι με τον ασφαλιστικό κλάδο, μπορώ να θέτω όρους πλέον στις δουλειές όπου πάω», είπε αρχικά ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Ο Νεκτάριος Σφυράκης παραδέχεται πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με την Άντζελα Δημητρίου, με την οποία είχε σχέση στο παρελθόν.

«Φυσικά και θα έλεγα ναι σε μια τέτοια πρόταση. Η Άντζελα είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια, μια γυναίκα με μεγάλες σακούλες σουξέ και σε όσους έχουν κάτι αρνητικό να πουν προτείνω ξίδι. Όσοι τα βάζουν με την Άντζελα είτε είναι εκτός μουσικής πραγματικότητας είτε έχουν εμπάθεια. Όμως αυτό δεν αλλάζει την αλήθεια για το ποια είναι η Άντζελα», είπε ο Νεκτάριος Σφυράκης.