27 Απριλίου, 2024

«Έκανα σ@ξ με τον Νίκο Ευαγγελάτο πρώτη φορά όταν…» – Αποκάλυψη «βόμβα» από την Τατιάνα Στεφανίδου

«Έκανα σ@ξ με τον Νίκο Ευαγγελάτο πρώτη φορά όταν…» – Αποκάλυψη «βόμβα» από την Τατιάνα Στεφανίδου

Τι ανέφερε στον αέρα;

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» είχε προχωρήσει στο παρελθόν η Τατιάνα Στεφανίδου, καθώς μεταξύ άλλων έχει αναφέρει ακομπλεξάριστα στον αέρα ερωτικές της στιγμές με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Τατιάνα Στεφανίδου: Οι ερωτικές στιγμές με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πόσο τρυφερός ήταν ο σύζυγός της, ο οποίος την έκανε να νιώθει πιο λαμπερή και ερωτική από ποτέ, παρότι η ίδια δεν αισθανόταν πολύ άνετα με το κορμί της, έχοντας πάρει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η κουβέντα αυτή έγινε με αφορμή την ενότητα «έρωτας στην εγκυμοσύνη» όταν ήταν στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Αξίζει να το δεις», με τη Στεφανίδου να αναφέρεται στη δική της εμπειρία με το σύζυγό της, προκαλώντας η ίδια εσχάτως τρόμο στον Alpha.

 

Έξω φρενών η Τατιάνα Στεφανίδου: Η γυναίκα που… της έκλεψε τον Νίκο Ευαγγελάτο

Έξω φρενών βρέθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου, βλέποντας μια γυναίκα… να διεκδικεί και να της «κλέβει» τον Νίκο Ευαγγελάτο, σε ένα περιστατικό που πραγματοποιήθηκε, μάλιστα, την Πρωτοχρονιά.

Ο γνωστός δημοσιογράφος δε συνηθίζει να εμφανίζεται δημόσια σε άλλες εκπομπές, πέραν των δικών του, ή να δίνει συνεντεύξεις, αλλά το έκανε για το πρωτοχρονιάτικο σόου του Mega, με οικοδεσπότες τη Ρούλα Κορομηλά και τον Αντώνη Ρέμο.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης συντροφιά με την ιστορική παρουσιάστρια, τους ανθρώπους του Mega και κορυφαίους αθλητές και ηθοποιούς, χάρισαν ένα μοναδικό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς.