27 Απριλίου, 2024

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν

Ομολόγησε ο 32χρονος της δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν

Μετά από πολύωρη εξέταση στη ΓΑΔΑ, ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου.

Σοκαριστικές εξελίξεις σε ένα έγκλημα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, καθώς, έπειτα από περισσότερες από έξι ώρες κατάθεσης ο 32χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του.

Ο κλοιός είχε σφίξει, όπως όλα δείχνουν, ασφυκτικά γύρω από τον νεαρό πιλότο, ο οποίος βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης στην ΓΑΔΑ για συμπληρωματική κατάθεση υπό το φως νέων στοιχείων.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ αναφέρει: Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11η Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του.

Οι εξηγήσεις που έδωσε δεν έπεισαν τους αστυνομικούς και, μετά από αρκετές ώρες, ο 32χρονος ομολόγησε την πράξη του βάζοντας θλιβερό τέλος σε μια ακόμη τραγωδία με θύμα νεαρή γυναίκα. Ήδη οι διαδικασίες σύλληψής του έχουν ολοκληρωθεί, ενώ ο καθ’ ομολογία δράστης πρόκειται αύριο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο 32χρονος, κατά την ανάκρισή του, φέρεται να είπε ότι είναι ο μοναδικός εμπλεκόμενος στο έγκλημα, υποστήριξε ότι εκείνο το βράδυ προηγήθηκε ένας έντονος καβγάς στο ζευγάρι, με τον νεαρό να σκοτώνει την 20χρονη κοπέλα και στη συνέχεια να σκηνοθετεί τη ληστεία με στόχο να ξεγελάσει τους αστυνομικούς.

Τα τελευταία στοιχεία που είχε η ΕΛ.ΑΣ. και φαίνεται πως ξετύλιξαν το κουβάρι ήταν:

Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβαδίζει χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.

Επίσης, «φως» στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ρίχνει και το βιομετρικό ρολόϊ – κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή.