26 Απριλίου, 2024

Δημοσίευμα βόμβα: Η Καρολάιν δολοφονήθηκε όταν έμαθε για καρτέλ ναρκωτικών

Δημοσίευμα βόμβα: Η Καρολάιν δολοφονήθηκε όταν έμαθε για καρτέλ ναρκωτικών

Τι λέει το δημοσίευμα βόμβα της βρετανικής εφημερίδας Mirror για τη δολοφονία της Καρολάιν και την πιθανή εμπλοκή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με ναρκωτικά;

Βρετανικά έντυπα (Mirror/ The Sun) επικαλούνται πηγές που θέλουν την Καρολάιν Κράουτς να δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, όταν ανακάλυψε πως ο ίδιος χρησιμοποιούσε το ελικόπτερό του για «εξυπηρετεί» καρτέλ, μεταφέροντας ναρκωτικά.

Η Mirror, συγκεκριμένα, αναφέρει πως, σύμφωνα με της πηγές της, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. έχει στραφεί πλέον σε αυτή την κατεύθυνση, «ξεψαχνίζοντας» τα οικονομικά του προφυλακισθέντα Αναγνωστόπουλου για να ανακαλύψει το πώς αυτός συντηρούσε έναν -εκ πρώτης όψεως- αδικαιολόγητα πολυτελή τρόπο ζωής.

Λίγους μήνες πριν την δολοφονία της Καρολάιν, το ζεύγος είχε πραγματοποιήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα πανάκριβο ταξίδι στο Ντουμπάι, ενώ υποψίες εγείρει και το ίδιο το σπίτι όπου διέμενε το ζεύγος, το οποίο, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Mirror, κόστισε περίπου 171.000 ευρώ.

Πέραν της οικονομικής κατάστασης του ζεύγους, η Sun επικαλέστηκε πηγές από το περιβάλλον τους που επιβεβαιώνουν πως, τον τελευταίο καιρό, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήθελε να ελέγχει τη ζωή και τις κινήσεις της Καρολάιν ολοένα και πιο στενά.

Μια από τις πηγές αποκάλυψε πως ο δολοφόνος είχε εγκαταστήσει στο κινητό τηλέφωνο του θύματος μια εφαρμογή εντοπισμού, συνδεδεμένη με το δικό του τηλέφωνο, ώστε να μπορεί ανά πάσα στιγμή να γνωρίζει το πού βρισκόταν η Καρολάιν.

Όσον αφορά τις «από κοινού» συνεδρίες ψυχοθεραπείας που πραγματοποιούσε το ζευγάρι, η ίδια πηγή υποστηρίζει πως, στην πραγματικότητα, οι συνεδρίες αφορούσαν μόνο την Καρολάιν, την οποία ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συνόδευε από φόβο ότι η κοπέλα θα αποκάλυπτε στην ψυχοθεραπεύτρια κάτι που «δεν έπρεπε».

«Ο τρόπος με τον οποίο την σκότωσε υποδεικνύει ότι ήθελε τόσο πραγματικά, όσο και συμβολικά, να την κάνει να σιωπήσει για πάντα», σχολίασε η πηγή της Sun.

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, μίλησε στο ίδιο έντυπο, αναφέροντας πως η εκλιπούσα κόρη του ήταν ένα άτομο με «ακλόνητες ηθικές αξίες», που θα εγκατέλειπε το σύζυγό της χωρίς δεύτερη σκέψη, εάν ανακάλυπτε πως αυτός είχε εμπλακεί σε κάτι παράνομο.

Ο κ. Κράουτς υπογράμμισε, τέλος, ότι δεν θεωρεί άστοχες τις εικασίες της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με μια πιθανή εμπλοκή του πιλότου στο παράνομο εμπόριο ναρκωτικών.

ΠΗΓΗ: MIRROR