2 Μαΐου, 2024

Δήμος Βερύκιος: «Ήμουν η αιτία που πήγε στρατό ο Ρουβάς! Του προκάλεσα εγκεφαλικό, εγώ τον έντυσα…»

«Αυτό που είπε για τον Ρούβα, για το παίδεμα του μυαλού, της γνώσης, ο Νταλάρας το κάνει πράξη»

Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα ήταν ο Δήμος Βερύκιος, την Τετάρτη το βράδυ. Ο γνωστός δημοσιογράφος, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» του Action 24, και μίλησε για τις εμπειρίες που έχει ζήσει στη διάρκεια της καριέρας του, καλύπτοντας μεγάλα γεγονότα.

«Ήμουν η αιτία που πήγε στρατό ο Ρουβάς! Του προκάλεσα εγκεφαλικό, εγώ τον έντυσα…»

Ακόμα, ο Δήμος Βερύκιος σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τον Σάκη Ρουβά, και μοιράστηκε μια δική του ιστορία με τον έλληνα ποπ σταρ:

«Ο Γιώργος Νταλάρας έχει εθνική συνείδηση, στα εθνικά θέματα, διαβάζει πολύ. Αυτό που είπε για τον Ρούβα, για το παίδεμα του μυαλού, της γνώσης, ο Νταλάρας το κάνει πράξη. Ξέρεις πόσο διαβάζει για τα εθνικά θέματα, τι λεπτομέρειες, τι συζητήσεις κάνει;

Για να μην παρεξηγηθώ, τον Σάκη τον γνώρισα, ήμουν η αιτία που πήγε στρατό, ήταν καλός στρατιώτης, του προκάλεσα εγκεφαλικό. Εγώ τον έντυσα στον στρατό, μετά από μια κόντρα που είχα με τον διευθυντή – μετέπειτα πολύ φίλο μου, τον Παμπο Χατζηλαμπή – του Αρσένη.

Ερχόταν από την Αμερική ο Αρσένης, κάτι έγινε στο ανατολικό αεροδρόμιο – τότε δεν είχε φτιαχτεί ακόμα το Ελευθέριος Βενιζέλος – είμαστε με τις κάμερες απ έξω, είχαμε τσαντιστεί, και λέω: ‘θα δεις τι θα πάθει’, έρχεται ο Αρσένης, στήνεται μπροστά στις κάμερες ότι θα τον ρωτήσουμε για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του στην Αμερική, πετάγομαι εγώ και του λέω: ‘Γιατί δεν στέλνεις τον Σάκη Ρουβά στον στρατό;’ Γουρλώνει τα μάτια, ο Αρσένης, ευφυής Κεφαλλονίτης, μπροστά στην κάμερα και λέει: ‘βεβαίως και θα πάει’. Έτσι ξεκίνησε να με κυνηγάει ο Ψινάκης, να γίνεται χαμός.

Αποτέλεσμα ξέρεις ποιο ήταν; Πήγα και πήρα συνέντευξη από Πολύκαστρο από τον Σάκη Ρούβα ως στρατιώτη. Σας πληροφορώ ότι από τον διοικητή μέχρι τον τελευταίο φαντάρο στο στρατόπεδο, μίλαγαν με εγκωμιαστικά λόγια για τον αθλητή – στρατιώτη Σάκη Ρουβά. Είναι καλό παιδί.

Όποιος αγαπάει παιδεύει. Νομίζω από αγάπη το είπε ο Νταλάρας και αν δεν το είπε από αγάπη στην πορεία μπορεί να εξελιχθεί σε αγάπη. Ο Ρουβάς δεν θα γίνει καλύτερος μετά από αυτή την δημόσια κριτική; Δεν θα διαβάζει περισσότερο;».