7 Ιουλίου, 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν υποστηρίζεται από μηχανήματα, έχει δική του αναπνοή

Δημήτρης Κόκοτας (Copyright: NDP)

Νέες πληροφορίες έρχονται καθημερινά σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Περισσότερες εξελίξεις σχετικά με την αποκατάσταση της υγείας του τραγουδιστή έγιναν γνωστές μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» από τη Ματίνα Παγώνη.

«Χρειάζεται χρόνο ακόμη»

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, λέγοντας στην αρχή ότι: «Ισχύει ότι θα χρειαστεί να μείνει για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο».

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Είναι μια κατάσταση αρκετά δύσκολη από την αρχή με τις επιπλοκές. Χρειάζεται χρόνο ακόμα, δεν θα πάει σε κέντρο αποκατάστασης προς το παρόν, θα μείνει στο νοσοκομείο. Θα κάνει τον απεικονιστικό του έλεγχο και θα τον παρακολουθεί η ιατρική ομάδα. Θα μπορέσει να πάει στο σπίτι του όταν θα είναι καλά» υποστήριξε.

«Δεν είναι εύκολο για οποιοδήποτε ασθενή να πεις ότι θα καθίσει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, συνήθως ένα εξάμηνο αυτά τα περιστατικά το χρειάζονται. Ο Δημήτρης Κόκοτας αυτή τη στιγμή είναι στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, εκεί μπορούν και πηγαίνουν και οι συγγενείς του. Δεν υποστηρίζεται από μηχανήματα, έχει δική του αναπνοή, στα επώδυνα ερεθίσματα αντιδρά και καθημερινά γίνεται ο έλεγχος που πρέπει να γίνεται για να αξιολογούν την πορεία της κατάστασής του» ανέφερε κλείνοντας η Ματίνα Παγώνη.

Reduce bounce rates