3 Μαΐου, 2024

«Χείμαρρος» ο Σπύρος Μαρτίκας για Κατερίνα Δαλάκα: «Έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και πλήρωνε κάποιος άλλος»

«Είναι μια φτηνή δικαιολογία η οποία δεν θα μου άρεσε»

«Έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και πλήρωνε κάποιος άλλος» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μαρτίκας για την Κατερίνα Δαλάκα σε μια δήλωση «χείμαρρο».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της αθλήτριας ο Σπύρος Μαρτίκας στράφηκε κατά της Κατερίνας Δαλάκα για τη ζωή της εκτός του Survivor. Με την ευκαιρία, δείτε το «πετσόκομμα» Μαρτίκα σε Σοϊλέδη.

«Δεν μπορεί να βγαίνει η Δαλάκα να λέει ότι φοβάται τα αεροπλάνα…. Η Δαλάκα έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και μάλιστα πλήρωνε κάποιος άλλος για να γυρνάει η Δαλάκα όλο τον κόσμο. Εκεί δεν φοβόταν τα αεροπλάνα; Έχει γυρίσει τους πάντες και τα πάντα. Είναι μια φτηνή δικαιολογία η οποία δεν θα μου άρεσε», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε στους χαρακτηρισμούς που δέχτηκε από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Είναι τραγικός και δεν λέει ευφυή πράγματα».

«Μιλάει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που ήταν η μοναδική αποχώρηση χωρίς διαφημίσεις! Λάμπρος Κωνσταντάρας, η αποχώρηση χωρίς διαφημίσεις. Νομίζω ότι ήταν ο πιο αδιάφορος παίκτης που πέρασε ποτέ από το παιχνίδι. Δεν εκτιμήθηκε ποτέ. Στην πρώτη υποψηφιότητα του για αποχώρηση, αποχώρησε», απάντησε ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα της εκπομπής, Breakfast@Star.

Δηλητήριο» Σπύρου Μαρτίκα για Βασάλο: «Είναι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι και ψάχνει να πιάσει δουλειά»

«Δηλητήριο» έσταξε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αναφέροντας πως είναι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι που ψάχνει να πιάσει δουλειά.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησαν στο Breakfast@star και στον Πάνο Παπαδόπουλο για τις γιορτές και το Survivor. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Βρισηίδας Ανδριώτου για τον αγαπημένο της.

«Ό,τι έχετε ακούσεις κι εσείς, ακούμε κι εμείς. Αν η επιτήρηση γίνει πολύ αυστηρή και δεν υπάρχουν local να επιτηρούν τους παίκτες, θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ισάξιο, ισότιμο και δίκαιο.» είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Εύχομαι να αλλάξουν οι κανόνες, είναι ρίσκο. Εφόσον το κάνει καινούργιο και έχει βάλει μπλε Μαχητές. Ο Βασάλος;» σχολίασε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι είναι. Ψάχνει ένα ριάλιτι να βρει και να πιάσει δουλειά» τόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας.