27 Απριλίου, 2024

Χάρης Κωστόπουλος: Καταρρακωμένοι στην κηδεία του η σύζυγός του και οι δυο γιοι του

Στο τελευταίο αντίο παρούσες ήταν η χήρα του Βασίλη Καρρά και η κόρη του

Χάρης Κωστόπουλος: Η σύζυγός του και οι δυο γιοι του, καταρρακωμένοι, είπαν το τελευταίο αντίο στην κηδεία του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια, τους οικείους και τους θαυμαστές του.

Ο Χάρης Κωστόπουλος έδωσε τη δική του μάχη, αθόρυβα, ενάντια στον καρκίνο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και κατέληξε το περασμένο Σάββατο 20/1.

Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του τραγουδιστή πραγματοποιείται σήμερα, Τρίτη 23/01 στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας, στο τέρμα της οδού Μικράς Ασίας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

 

κηδεία Χάρη Κωστόπουλου

 

Η σύζυγος του, Βιβή και οι γιοι του, Ραφαήλ και Χρήστος έφτασαν λίγο μετά τις 9:30 στο Κοιμητήριο. Οι τρεις τους, καταρρακωμένοι θα αποχαιρετήσουν σήμερα για τελευταία φορά τον αγαπημένο τους πατέρα και σύζυγο…

Συγκινεί ο Νίκος Βέρτης για τον Χάρη Κωστόπουλο: «Θα είναι πάντα βαθιά μέσα στην καρδιά μου»

Ο Νίκος Βέρτης είπε το δικό του αντίο στον Χάρη Κωστόπουλο και συγκίνησε, αναφέροντας πως θα είναι πάντα βαθιά μέσα στην καρδιά του. Παράλληλα, δείτε πώς τον αποχαιρέτησε η Ελένη Χατζίδου.

Ο Χάρης Κωστόπουλος πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου, 20 Ιανουαρίου, στα 59 του χρόνια, έπειτα από γενναία μάχη με τον καρκίνο και ο Νίκος Βέρτης φρόντισε να τον αποχαιρετήσει με μία ανάρτησή του στα social media.

Σε αυτή, ανέφερε επιπλέον, πως ο Χάρης Κωστόπουλος ήταν από τα άτομα εκείνα που τον παρότρυναν να φύγει από την Ολλανδία και να δοκιμάσει το ταλέντο του στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής έγραψε στη δημοσίευσή του: «Ο Χάρης Κωστόπουλος θα είναι πάντα βαθιά μέσα στην καρδιά μου .. Ήταν από τους ανθρώπους που με παρότρυναν να φύγω από την Ολλανδία και να δοκιμάσω την τύχη μου στην Ελλάδα πριν από 25 χρόνια .. Δυστυχώς έφυγε νεότατος .. θα τραγουδάμε τις μεγάλες επιτυχίες που τραγούδησε όπως και άλλες τόσες μεγαλύτερες που έγραψε ως γνήσιος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και ως πρότυπο πολλών μουσικών.. Καλό ταξίδι Χάρη μου ..».

Ο Χάρης Κωστόπουλος κρατούσε την περιπέτεια της υγείας του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Δείτε την ανάρτησή του: