16 Μαΐου, 2024

Χαλκίδα: «Αν δεν κάτσεις, θα σε πετάξω από το μπαλκόνι» – Σοκάρουν οι απειλές του 38χρονου στον 9χρονο γιο του

Χαλκίδα: «Αν δεν κάτσεις, θα σε πετάξω από το μπαλκόνι» – Σοκάρουν οι απειλές του 38χρονου στον 9χρονο γιο του

Σοκ προκαλεί η είδηση πως ένας πατέρας προσπάθησε να βιάσει τον 9χρονο γιο του μέσα στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του η οποία τον φιλοξενούσε στην Χαλκίδα!

Το γεγονός κατήγγειλε η 49χρονη γυναίκα στο τμήμα ασφαλείας με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες στον εν διαστάσει σύζυγός της.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 49χρονη, στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης, ο άνδρας προσπάθησε να βιάσει τον 9χρονο γιο του, εντός του σπιτιού, γεγονός που έγινε αντιληπτό από την ίδια.

Σε βάρος του 39χρονου ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα βιασμού, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας. Ο ανήλικος αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Στο νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται ο 9χρονος που φέρεται να επιχείρησε να τον βιάσει ο 39χρονος πατέρα του στη Χαλκίδα. «Εκείνη την ημέρα εγώ έλειπα. Η μητέρα μου ήταν έξω στην αυλή. Ο πρώην σύζυγός μου έβαλε το παιδί στο δωμάτιο και καλά για να παίξουν. Εκεί είχε την ευκαιρία να ασελγήσει πάνω στο παιδί», περιέγραψε η μητέρα του 9χρονου μιλώντας στο Star. Η ίδια σημείωσε πως ο 9χρονος της αποκάλυψε ότι ο πατέρας του τον απείλησε, λέγοντας του ότι «αν δεν κάτσει, θα τον πετάξει από το μπαλκόνι».

Η μητέρα του παιδιού επεσήμανε ότι ο 39χρονος είναι τοξικομανής κι ότι την φιλοξενούσε προσωρινά κι ότι την ημέρα που συνέβη το περιστατικό δεν της φάνηκε νηφάλιος.