29 Απριλίου, 2024

Αποκαλυπτικός Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν έχω κλάψει για γυναίκες αλλά για άντρες» (video)

«Δεν μπορώ να συζητήσω τίποτα με την κόρη μου, αισθάνομαι αγράμματος»

Από Εύη Κουρίδου

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος για την προσωπική του ζωή, στην εκπομπή «Night Out» όπου βρέθηκε καλεσμένος.

«Όταν πρωτοβγήκα δήμαρχος, τότε στα μάτια εκείνου που με ήθελε για την κόρη του απέκτησα οντότητα. Μέχρι πριν ήμουν απλά ένας ηθοποιός. Όταν βγήκα λοιπόν δήμαρχος, ήταν ένας τσιφλικάς και η κόρη του είχε παντρευτεί, είχε χωρίσει και είχε τεκνοποιήσει. Μου έστειλε προξενητή και του λέω: δεν ενδιαφέρομαι. Γυρίζει πίσω και μου λέει: ξέχασα να σου πω ότι έχει κι αυτό κι εκείνο και το άλλο. Του λέω: δε θέλω να προσβάλλω το κορίτσι αλλά τώρα έχω άλλες δουλειές, έχω βγει δήμαρχος. Ξαναήρθε και πάλι του είπα τα ίδια.

Ήρθε πέντε φορές, μου έφερε μέχρι και σε φωτογραφία το αυτοκίνητο που θα μου αγόραζε ο μέλλων πεθερός μου. Μέχρι τότε δε μου είχε πει για ποια κοπέλα πρόκειται. Όταν το έμαθα, του λέω: εγώ αυτήν την έπαιρνα και χωρίς προξενιό! Είχε μία κόρη κούκλα! Δηλαδή αν κανόνιζε μία τυχαία συνάντηση ή ένα φαγητό, εγώ θα της την έπεφτα, αλλά δε θα την παντρευόμουν βέβαια», αποκάλυψε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος για το προξενιό που δέχθηκε όταν εκλέχθηκε δήμαρχος Στυλίδας.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο ηθοποιός ανέφερε: «Κι εγώ κλαίω, είναι λυτρωτικό το κλάμα. Τα πάντα μπορούν να με κάνουν να κλάψω. Δεν έχω κλάψει για γυναίκες αλλά για άντρες». Ταυτόχρονα, στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο σεξ.

«Έχω πει και βλακείες, δεν είμαι ούτε ο πιο έξυπνος ούτε ο πιο καλός του κόσμου, και πράγματα που έχω πει έχω μετανιώσει. Δεν πιστεύω ότι είμαι πολύ έξυπνος. Είμαι μιας μέσης εξυπνάδας και παθαίνω και καμιά αναλαμπή», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ντάξει, ρε παιδί μου, δεν ξέρω ακριβώς. Φαντάζομαι. Σπουδάζει τώρα, σπουδάζει πολιτικές επιστήμες. Εσύ που είσαι νέο παιδί, είμαι σίγουρος, γιατί βλέπω ότι το ταλέντο το έχει, κάποια στιγμή θα σε σκηνοθετήσει. Το τι αισθητική έχει αυτό το παιδί, τι γνώσεις. Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της, δεν μπορώ. Τι να συζητήσω; Τι να συζητήσω μαζί της; Για το παγκόσμιο θέατρο που ξέρει τα πάντα; Έχει δει, στα 22 της, 500 παραστάσεις και έχει διαβάσει 1000 έργα. Τι να συζητήσω μαζί της; Να συζητήσω για μουσική, να συζητήσω για ζωγραφική; Τι να συζητήσω; Αισθάνομαι αγράμματος. Όχι, δεν της έδωσα το στίγμα. Γεννήθηκε με αυτό», είπε κλείνοντας για την κόρη του.