29 Απριλίου, 2024

Χίλια κομμάτια η Άντζελα Δημητρίου: «Μανούλα μου» – Σπαραγμός στην κηδεία της μητέρας της (video)

Στο πλευρό της τραγουδίστριας βρισκόταν διαρκώς η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη

Από Εύη Κουρίδου

Τελέστηκε η κηδεία της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου, με το κλίμα να είναι βαρύ στον Ιερό Ναό Αναστάσεως στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ηλιούπολης.

Η τραγουδίστρια σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, συνόδευσε τη μητέρα της στην τελευταία της κατοικία, έχοντας «βράχους» στο πλευρό της τον αδελφό της καθώς και την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.

Μητέρα και κόρη ξεπέρασαν τη ρήξη που υπήρξε μεταξύ τους και από χθες (22/2) το βράδυ μιλάνε ξανά. Μάλιστα, η Όλγα δεν την άφησε στιγμή μόνη της σε αυτή την τόσο δύσκολη κατάσταση. Ο γαμπρός της τραγουδίστριας, ωστόσο, δεν παρευρέθηκε στην κηδεία.

Μετά την εξόδιο ακολουθία και ενώ έβγαινε το φέρετρο από την εκκλησία, η Άντζελα Δημητρίου αναφώνησε «μανούλα μου», όπως φαίνεται από την κάμερα του Alpha.

Ορυμαγδός Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για Άντζελα Δημητρίου: «Θα ασχοληθούμε με ανθρώπους που αξίζουν»

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay’s Time και σε αυτή σχολίασε διάφορα πρόσωπα της επικαιρότητας, όπως είναι η Άντζελα Δημητρίου, αλλά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ορυμαγδός Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για Άντζελα Δημητρίου

«Ο Γιώργος Νταλάρας είναι μια χαρά. Ο καθένας που έχει λίγο μυαλό, θα μπορούσε να βγει και να πει “ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό που μας είπατε”. Αντί να του πουν μπράβο, βγήκε ο καθένας να πει το μακρύ του και το κοντό του και έκαναν και του έξυπνους. Ο τρόπος αυτός είναι, αν σου αρέσει! Αν δεν σου αρέσει μη πας να του πάρεις συνέντευξη», είπε αρχικά για τον καλλιτέχνη και τον σάλο που δημιουργήθηκε με την συμπεριφορά του απέναντι στους δημοσιογράφους.

«Ο Πάνος Βλάχος είναι καλός, αλλά ο Τσαφούλιας ήταν πρωταγωνιστής. Ο Τσαφούλιας θα μπορούσε να πει “μη μου λερώσετε την πρεμιέρα”. Άμα καλείς στο σπίτι σου τους ανθρώπους, θα σε λερώσουν, εσύ τους έχεις καλέσει, δεν σε περίμεναν έξω από το σπίτι σου», ανέφερε έπειτα για το σκηνικό που ο ηθοποιός ζήτησε από του δημοσιογράφους να μη λερώσουν τη στιγμή του.

«Δεν θα ασχοληθώ με την Άντζελα Δημητρίου, θα ασχοληθούμε με ανθρώπους που αξίζουν τον κόπο. Γιατί να σχολιάσω κάτι που θεωρώ εκ των πραγμάτων κακό; Ο Λευτέρης Πανταζής και η Άντζελα Δημητρίου είναι κατ’ εξοχήν ονόματα του κακού.

Αυτοί οι δύο ξεκίνησαν τη μόδα του “νεοσκυλάδικου” που χάλασε τη νύχτα τα τελευταία 30 χρόνια και το ελληνικό τραγούδι. Δεν είχαν ταλέντο. Αν δεν έχεις μύθο, αναγκάζεις τους ανθρώπους να ασχοληθούν με παραμύθι και όλα αυτά τα κάνουν οι άνθρωποι όταν δεν έχουν κάτι να δώσουν», δήλωσε στη συνέχεια.

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν με ενδιαφέρει, καθόλου δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο συγκεκριμένος και όχι επειδή είπε όλα αυτά για μένα. Το ότι είπε τα χειρότερα για μένα είναι μετάλλιο. Αν έλεγε καλά λόγια για μένα, θα ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω», ανέφερε σε άλλο σημείο.