9 Δεκεμβρίου, 2023

Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Νότη Σφακιανάκη: «Έχει χωρίσει, αλλάζει τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο»

Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Νότη Σφακιανάκη: «Έχει χωρίσει, αλλάζει τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο»

Τι εξομολογήθηκε στενός του συνεργάτης;

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να απέχει από τα νυχτερινά κέντρα και τις δημόσιες εμφανίσεις, γεγονός που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων αλλά και των θαυμαστών του. Έτσι στενός του συνεργάτης προέβη σε μια αποκάλυψη «βόμβα», αναφέροντας πως έχει χωρίσει, ενώ αλλάζει τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο.

Τελευταία δισκογραφική του δουλειά ήταν την άνοιξη του 2018, ενώ η τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη έγινε έναν χρόνο νωρίτερα στην εκπομπή «Late Night» με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Σάκης Πιλάτος, κολλητός φίλος και μπασίστας με τον οποίο συνεργάστηκε χρόνια ο Νότης Σφακιανάκης, μιλά στην εκπομπή Super Κατερίνα για τον τραγουδιστή και την επιλογή του να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είμαι κολλητός φίλος του Νότη Σφακιανάκη, δούλεψα μαζί του 28 ολόκληρα χρόνια. Δεν έχω μιλήσει με τον Νότη, ξέρω ότι είναι στην Αθήνα. Ένας κοινός μας φίλος ξέρω ότι τον συναντάει, είναι καλά απλά δεν μιλάει με κανέναν», αναφέρει ο κύριος Πιλάτος.

«Μπορεί να έχει στεναχωρηθεί με κάποια γεγονότα, όμως δεν ξέρω γιατί δε μιλάει μαζί μας. Ξέρω ότι δεν έχει πρόβλημα. Αλλάζει τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο, μόλις το ανακαλύψει κανείς το αλλάζει αμέσως. Πάντως είναι καλά, εμένα αυτό με ενδιαφέρει», τονίζει ο γνωστός μουσικός.

«Είναι η απόφασή του και είναι σεβαστή. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν στην κηδεία της μητέρας του πριν από 3 χρόνια. Έχει επιλέξει να είναι μόνος του. Ο Νότης Σφακιανάκης δεν μένει πια με τη γυναίκα του, έχουν χωρίσει», αποκαλύπτει σε άλλο σημείο της τηλεφωνικής συνομιλίας ο Σάκης Πιλάτος.

«Λιώνει» ο Νότης Σφακιανάκης: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του, Αφροδίτη

Μπορεί ο Νότης Σφακιάνακης να μην περνά και την καλύτερη περίοδο της ζωής του αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ωστόσο δεν θα πάψει ποτέ να «λιώνει» για την κούκλα κόρη του, Αφροδίτη, που είναι και η μεγάλη αδυναμία του.

Η Αφροδίτη Σφακιανάκη είναι 28 ετών και σπουδάζει σχέδιο μόδας στην Αγγλία. Στην Αγγλία είναι ο δίδυμος αδερφός της Απόλλωνας ο οποίος σπουδάζει μουσική. Τα καλοκαίρια της η Αφροδίτη Σφακιανάκη τα περνά στην Ίο όπου εργάζεται ως σερβιτόρα σε beach bar, ενώ παράλληλα ασχολείται ερασιτεχνικά με τη διακόσμηση υποδημάτων.

Αφροδίτη Σφακιανάκη

Η Αφροδίτη Σφακιανάκη έχει πολλά πτυχία: Το 2021 πήρε από την ΑΚΤΟ πτυχίο στην εσωτερική διακόσμηση, το 2019 πήρε πτυχίο από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, το 2014 σπούδασε στο Istituto Marangoni. Πλέον η 28χρονη εργάζεται ως διοργανώτρια γάμων.

κόρη Νότη Σφακιάνακη