2 Μαΐου, 2024

«Απασφάλισε» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον Γιώργο Λιάγκα»

«Θα προσπαθήσω να αποστασιοποιηθώ»

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Γιώργος Λιάγκας παραχώρησε συνέντευξη στη Μπέττυ Μαγγίρα, την οποία και σχολίασαν σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Ελένη». Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξέφρασε τη δική του άποψη πάνω σε ορισμένες δηλώσεις του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, ωστόσο, τόνισε πως θα μιλάει πλέον μόνο επαγγελματικά για τον ίδιο και όχι σε προσωπικό επίπεδο.

«Εμένα ο λόγος μου έχει λίγο παραπάνω βάρος και έχω πει ότι δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον Γιώργο. Μόνο για τον Λιάγκα, επαγγελματικά. Παρ’ όλα αυτά, θα προσπαθήσω να αποστασιοποιηθώ. Τι αποτρέπει να το να είναι μέρος του όλου και το πώς είναι στη δουλειά του και πώς είναι έξω.

Θα ήταν παράλογο να είναι έτσι εξωστρεφής και να τα χώνει και στην ιδιωτική του ζωή και μόλις κάθεται να είναι ο Λιάγκας που βλέπαμε το πρωί. Είναι πτυχή του ίδιου του εαυτού. Δεν είναι άλλος το πρωί και άλλος το βράδυ. Τη μία πτυχή του που τον βοηθάει στη δουλειά του, το εργαλείο του, το χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια το τριώρου και στην προσωπική του ζωή ηρεμεί και είναι πιο ήπιων τόνων», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε με χιούμορ: «Μπορεί να είναι συνεσταλμένος το απόγευμα επειδή τα έχωνε το πρωί. Βγαίνει έξω το απόγευμα και λέει “κάτσε μην πετύχω κανέναν από αυτούς που έβριζα”».

Κατάθεση ψυχής από Φαίη Σκορδά: «Η πρώτη και η μόνη σκέψη είναι το καλό των παιδιών» – Η εξομολόγηση για το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα

Σε μια κατάθεση ψυχής προέβη η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Μαμά-δες», κάνοντας μια εξομολόγηση για το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα και τονίζοντας πως η πρώτη και μόνη σκέψη της είναι το καλό των παιδιών.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναφερόμενη στο διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα, τόνισε πως βασική της προτεραιότητα ήταν τα παιδιά τους. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια για τη Βίκυ Παγιατάκη.

«Για μένα η πρώτη και η μόνη σκέψη είναι το καλό των παιδιών. Όταν καταφέρεις αυτό, είναι μονόδρομος. Δεν είμαι άνθρωπος των αλλαγών καθόλου», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά

Και πρόσθεσε: «Στη ζωή, σαφώς πρέπει να κλείνουμε μια πόρτα και να ανοίγουμε μια άλλη, δεν το κάνω με ευκολία. Αυτό ισχύει και στα προσωπικά μου, θα το παλέψω μέχρι τέλους, πιο τέλος δεν έχει. Δεν παίρνω πάντα σωστές αποφάσεις, αλλά για να εμπιστευτώ μια κατάσταση, μια συνθήκη και έναν άνθρωπο, θα περάσει αρκετός καιρός.

Για τα δικά της παιδικά χρόνια είπε: «Μεγάλωσα στο Κιλκίς πολύ όμορφα, με πολλή αγάπη και μία μεγάλη οικογένεια, με τους γονείς μου, τον αδερφό μου, τους θείους μου, τη γιαγιά και τον παππού».

«Ο πρώτος άνθρωπος που θα πάρω σε μια σημαντική απόφαση είναι η μαμά μου αλλά επειδή αγχώνεται την παίρνω εκ του αποτελέσματος».

Δύσκολα εμπιστεύεται ανθρώπους αλλά όλα αυτά τα χρόνια έχει συνάψει δυνατές σχέσεις με ανθρώπους του χώρου.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η Φαίη Σκορδά μίλησε για την σχέση της με τους δημοσιογράφους και πως κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα media.

«Υπάρχουν φορές που έχουν γραφτεί πράγματα τα οποία δεν είχαν καμία βάση αλήθειας. Δεν ασχολήθηκα ποτέ. Αν θέλεις να έχεις μία προσωπική ζωή και να μην ασχοληθεί κανείς, εμένα τουλάχιστον και ο κόσμος με έχει σεβαστεί και οι δημοσιογράφοι. Ίσως ξέρω και πώς θα το διαχειριστώ», απάντησε η Φαίη Σκορδά.