3 Μαΐου, 2024

Απασφάλισε ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Κακώς ερωτώνται όλοι για την υιοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών – Δεν έχουμε αντιληφθεί τι σημαίνει δημοκρατία»

«Δεν υπάρχει α λα καρτ δημοκρατία»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης κλήθηκε να τοποθετηθεί για το επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και απασφάλισε, αναφέροντας πως κακώς ερωτώνται όλοι και τονίζοντας πως δεν έχουμε αντιληφθεί τι σημαίνει δημοκρατία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντίνοος Αλμπάνης δήλωσε πως «κακώς ερωτώνται όλοι για την υιοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Κακώς. Αυτό δείχνει ότι δεν έχουμε αντιληφθεί τι σημαίνει δημοκρατία. Δεν υπάρχει α λα καρτ δημοκρατία. Διαφωνώ και γω με διάφορα πράγματα που είναι δημοκρατικά αλλά αυτό το πολίτευμα έχουμε και με αυτό θα πάμε».

«Δεν μπορεί να μας βολεύουν άλλα και να μα ξινίζουν άλλα. Η δημοκρατία σημαίνει ότι όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο, είτε εφαρμόζεται αυτός ο νόμος είτε δεν εφαρμόζεται, είτε είναι στα χαρτιά είτε είναι στην πράξη. Αν δεν μας αρέσει αυτό, τότε το δημοψήφισμα που θα πρέπει να κάνουμε θα πρέπει να αφορά στο αν επιθυμούμε την δημοκρατία ή όχι».

«Πάντα είναι στενάχωρο να «κόβονται» σειρές. Οποτεδήποτε συρρικνώνεται αυτό το μερίδιο της αγοράς, που αφορά στους ηθοποιούς, δεν είναι ωραίο» εξήγησε, παράλληλα, ο Αντίνοος Αλμπάννης στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Αντίνοος Αλμπάνης: «Αν ήθελα να έχω παιδάκι θα το είχα κάνει, μάλλον δεν το θέλω πολύ, είναι τεράστια ευθύνη»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ και μίλησε για την πατρότητα. Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως αν ήθελε να έχει ένα παιδάκι θα το είχε κάνει και μάλλον δεν το θέλει πολύ, γιατί είναι τεράστια ευθύνη. Παράλληλα, δείτε τις αιχμηρές δηλώσεις του για τον Αχιλλέα Μπέο.

«Υπάρχει ένας σοβαρός κίνδυνος με εμάς που κάνουμε πιο δημιουργικά επαγγέλματα και δεν μας έσυρε κάποιος να τα κάνουμε, ξεγελιόμαστε γιατί δίνουμε πολύ από τη ζωή μας και θεωρούμε ότι είναι η ζωή μας, αλλά δεν είναι. Άλλο η ζωή μας και άλλο η δουλειά μας» ανέφερε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Νομίζω πως αν ήθελα να έχω παιδάκι θα το είχα κάνει ή θα έβρισκα τον τρόπο να το κάνω. Μάλλον δεν το θέλω πολύ γιατί είναι τόσο τεράστια ευθύνη που δεν είμαι στη φάση της ζωής μου να κάνω στην άκρη το εγώ μου και να αφοσιωθώ στο παιδί. Έκανα ένα crash test με το σκυλί μου και τα πήγα καλά. Αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω αυτή την ευθύνη με την ευθύνη ενός παιδιού. Δεν λέω ποτέ! Φοβάμαι για μένα, και αν δεν; Τι θα κάνω μετά; Θα του ζητάω το συγγνώμη του παιδιού μέχρι να…» εξομολογήθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης.