29 Απριλίου, 2024

Αντύπας για Νότη Σφακιανάκη: «Δεν ξέρω τι έχει πάθει, δεν μπορεί να τον βρει κανένας»

Αντύπας για Νότη Σφακιανάκη: «Δεν ξέρω τι έχει πάθει, δεν μπορεί να τον βρει κανένας»

O τραγουδιστής Αντύπας, σε συνέντευξη του στο «OnTime» αναφέρθηκε στον Νότη Σφακιανάκη και την «εξαφάνιση» του από τα «φώτα» της δημοσιότητας. Όπως είπε ο ίδιος: «Κάθε ηλικία μεγαλώνει με τους δικούς της τραγουδιστές. Εμένα ο γιος μου μεγάλωσε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τώρα όμως δεν τον ακούει. Τώρα μεγαλώνουν με τον Αργυρό, τον Οικονομόπουλο, αυτούς έχουν πρότυπα. Η εποχή δεν έχει μοντέρνους, δεν έχει καινούριους τραγουδιστές. Κάθε δεκαετία έχει τους δικούς της».

«Αν γυρίσω πίσω, θα δω ποιοι καλλιτέχνες υπάρχουν και ζουν… όπως ο Νότης Σφακιανάκης, που χτίστηκε με ζεϊμπέκικο», σημείωσε. Με αφορμή την παραπάνω αναφορά, ρωτήθηκε αν έχει νέα του Νότη Σφακιανάκη και συγκεκριμένα, αν ξέρει πού βρίσκεται σήμερα. «Ο Σφακιανάκης… δεν ξέρω τι έχει πάθει αυτός, δεν ξέρω… δεν έχω μιλήσει με τον Νότη, δεν έχει κανένας καμία επαφή μαζί του. Έκανα προσπάθεια, γιατί τον ήθελα, τον συμπαθώ πολύ αλλά δεν απαντάει σε τηλεφωνήματα, δεν μπορεί να τον βρει κανένας».

«Βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του… δεν ξέρω… πέρασε περιπέτεια με την οικογένειά του ο άνθρωπος. Ο καθένας έχει το μικρό και το μεγάλο πρόβλημά του» τόνισε.

Συνεργάτης του Νότη Σφακιανάκη: «Με ενδιαφέρει να είναι καλά και ας μην τραγουδήσει ξανά»

Σημειώνεται ότι πριν από περίπου έναν μήνα ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Νότη Σφακιανάκη μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αποκάλυψε πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο λαϊκός τραγουδιστής, ο οποίος εδώ και τρία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Νότη Σφακιανάκη μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αποκάλυψε πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο λαϊκός τραγουδιστής, ο οποίος εδώ και τρία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Δεν είναι εξαφανισμένος. Είναι σπίτι του, έχει πάρει μία απόφαση ν’ αποσυρθεί απ’ όλους και απ’ όλα. Είμαστε αδελφικοί φίλοι. Εγώ είμαι μουσικός του 28 χρόνια, μιλάω με τη γυναίκα, μιλάω με τα παιδιά του. Δεν ξέρω τι έχει πάθει, αλλά ξέρω ότι είναι καλά» δήλωσε, αρχικά, ο Σάκης Πιλάτος.

«Είμαστε 28 χρόνια μαζί. Από παιδάκια, από επτά χρονών, είμαστε φίλοι, από την ίδια γειτονιά. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να είναι καλά και ας μην ξανατραγουδήσει. Αν μπορεί να τραγουδήσει, και είχα μία πρόταση να κάνουμε μία εμφάνιση, να του φέρω την ορχήστρα την παλιά που ήμασταν πολύ αγαπημένοι, ήμασταν φίλοι, και να κάνει μία περιοδεία, να κάνει μία συναυλία δωρεάν στην Αθήνα στο Ειρήνης και Φιλίας. Τα χρήματα αυτά, ένα εισιτήριο 5 ευρώ, να πάνε σε ένα ίδρυμα και να κατεβάσει το μικρόφωνό του, όπως του αξίζει» πρόσθεσε.

.ethnos.gr