Αντεπίθεση Πέτρου Φιλιππίδη: Τι στα αλήθεια συνέβη! «Σπάει» τη σιωπή του ο ηθοποιός

Αντεπίθεση Πέτρου Φιλιππίδη: Τι στα αλήθεια συνέβη! «Σπάει» τη σιωπή του ο ηθοποιός

Θέλει να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για όσα του έχουν καταλογιστεί

Πέτρος Φιλιππίδης: Στις φυλακές Τρίπολης βρίσκεται ο ηθοποιός, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού. Ενώ, αυτά είναι τα πρόσωπα που ετοιμάζεται να «κάψει» ο Πέτρος Φιλιππίδης για να αποφυλακιστεί.

Μαζί του βρίσκεται και ο Δημήτρης Λιγνάδης, που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή. Οι δύο «πρωταγωνιστές» του ελληνικού #metoo μοιράζονται τον ίδιο θάλαμο με πάνω από 20 κρατούμενους, καθώς οι συγκεκριμένες φυλακές δε διαθέτουν ξεχωριστά κελιά.

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» αναφέρθηκε, πως ο Πέτρος Φιλιππίδης δείχνει να παραμένει σοκαρισμένος. Οι τελευταίες πληροφορίες, τον θέλουν να είναι αποφασισμένος να σπάσει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή.

Κατά πάσα πιθανότατα, αυτό θα γίνει με κάποια δήλωση που θα κάνει ο ίδιος με τρόπο που θα επιλέξει, είτε μέσω του δικηγόρου του. Στόχος του να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για όσα του έχουν καταλογιστεί.

«Κόλαση» για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Τον γλίτωσε τελευταία στιγμή από την αυτοκτονία η σύζυγός του!

«Κόλαση» αποδεικνύονται οι μέρες, που ο Πέτρος Φιλιππίδης περνά στις φυλακές Τρίπολης, με τις φήμες περί αυτοκτονικών τάσεων να «φουντώνουν», χωρίς να επιβεβαιώνονται προς το παρόν από κάποιον.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν περίμενε αυτή του την κατάληξη. Θεωρούσε πως θα ήταν στο «απυρόβλητο», παρά τα όσα έκανε, σύμφωνα με τις καταγγελίες τριών γυναικών ηθοποιών, της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, της Άννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους και της Λένας Δροσάκη. Κάπως έτσι, η προφυλάκισή του συνιστούσε ένα μικρό σοκ.

Οι πρώτες μέρες στην αρκαδική πρωτεύουσα, όπου έγινε η μεταγωγή του, δε, ήταν ακόμη πιο σκληρές. Ο ηθοποιός βρισκόταν σε τραγική κατάσταση και, σύμφωνα με το Spirto, δεν ήταν μακριά από μια σοβαρή σκέψη μέχρι και για να αυτοκτονήσει.

Πέτρος Φιλιππίδης Ελπίδα Νίνου Spirto

Όπως αναφέρει η ίδια εφημερίδα, ωστόσο, η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, και εν γένει η οικογένειά του, έδειξαν έμπρακτη στήριξη και απομάκρυναν αυτές τις σκέψεις. Αυτό δε σημαίνει, φυσικά, ότι βελτιώθηκε θεαματικά η ψυχολογία του, αν κρίνουμε από την «πόρτα» στο συγκρατούμενό του, Δημήτρη Λιγνάδη, με τον Φιλιππίδη να διεκδικεί αποφυλάκιση και περιοριστικούς όρους, αν και φυσικά μια τέτοια εξέλιξη θα προκαλούσε αντιδράσεις, εφόσον ισχύουν όσα καταγγέλλονται.

Οι επόμενες κινήσεις της Ελπίδας Νίνου

Ανατροπή υπάρχει στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, να αποφασίζει άμεσα για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις, χωρίς όμως να φεύγει τελικά από την Ελλάδα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού και άλλες δύο απόπειρες κατά το παρελθόν.

Ο ηθοποιός απολογήθηκε μυστικά και κάτω από άκρα μυστικότητα με την είδηση της προφυλάκισής του να σκάει σα βόμβα, με τον ίδιο να βρίσκεται πλέον στην ίδια πτέρυγα με τον Δημήτρη Λιγνάδη από τον οποίο τον χωρίζει ένα κρεβάτι.

Οι νομικοί παραστάτες του Πέτρου Φιλιππίδη έχουν ήδη καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης του ηθοποιού.

Αυτή είναι η απόφαση της Ελπίδας Νίνου

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη είναι η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου και ο γιος του, Δημήτρης. Η σύζυγος του ηθοποιού μάλιστα ήταν η πρώτη που τον επισκέφθηκε στις φυλακές Τρίπολης όταν αυτό επετράπη.

Δημοσίευμα των προηγούμενων ημερών ανέφεραν ότι η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη θα έφευγε για το εξωτερικό μαζί με το γιο του ζευγαριού εφόσον ήταν απορριπτική η απόφαση για την αποφυλάκιση του ηθοποιού. Ωστόσο κάτι τέτοιο, όπως σας έχουμε γράψει, δεν ισχύει. Τώρα, το ότι η Ελπίδα Νίνου δεν πάει πουθενά, επιβεβαιώνεται.

 1,194 total views,  2 views today

.