27 Απριλίου, 2024

Άγριες Μέλισσες – Επόμενα επεισόδια: Ασημίνα και Δρόσω μπροστά σε μια άσχημη εξέλιξη

Άγριες Μέλισσες – Επόμενα επεισόδια: Ασημίνα και Δρόσω μπροστά σε μια άσχημη εξέλιξη

Μια επίσκεψη θα φέρει τα πάνω-κάτω στα σπίτια των Σεβαστών και των αδερφών Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες»

Συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό η άγρια κακοποίηση του Μάνου Βόσκαρη στις φυλακές, με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη να δίνει μία από τις πιο δυνατές ερμηνείες στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Ο βιαστής της Ελένης πήρε ό,τι του άξιζε από τους σκληρούς συγκρατούμενούς του που εφάρμοσαν τους «άγραφους νόμους» της φυλακής με τον πιο ειδεχθή τρόπο. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 5 Απριλίου μετά απ’ την παρότρυνση της Ελένης, η Ασημίνα και η Δρόσω σκέφτονται σοβαρά να συμμαχήσουν για χάρη του μικρού Σέργιου.

Ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας. Ο Δούκας βρίσκει ξανά τρόπο να εκμεταλλευτεί τον συνεταιρισμό, ενώ η σχέση του Μιλτιάδη και της Βιολέτας αρχίζει τα σκαμπανεβάσματα. Η Μυρσίνη αποφασίζει να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα, για ν’ ανέβει η ψυχολογία του. Μια επίσκεψη όμως που θα φέρει τα πάνω- κάτω στα δυο σπίτια…

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (01/04)

Στο σημερινό επεισόδιο (Πέμπτη 1η Απριλίου), ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος ν’ αποκλείσει την Ασημίνα από το παιδί και ούτε η Ελένη ούτε ο Λάμπρος καταφέρνουν να του αλλάξουν γνώμη. Η Δρόσω προτείνει στην Ασημίνα να διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια κάτι που, σύμφωνα με τα spoiler για το μέλλον της σειράς, θα το καταφέρουν.

Στο σπίτι των Σεβαστών, υπάρχει μεγάλη αναστάτωση καθώς ο Σέργιος δεν δέχεται το διαζύγιο των γονιών του. Η Πηνελόπη νιώθει πόνους και η επίσκεψη στον γιατρό θα την αναστατώσει και τα προβλήματα στην εγκυμοσύνη της θα είναι μη αναστρέψιμα. Η προαγωγή του Προύσαλη φέρνει χαρά σε όλους, ενώ εκείνος ετοιμάζει τον γάμο με τη Ρίζω. Η Ελένη φέρνει τις αδελφές της προ των ευθυνών τους για την αποκάλυψη του μυστικού, ότι και οι τρεις σκότωσαν τον Σέργιο που πήγε να βιάσει τη Δρόσω. Ένα μυστικό που θα τις αποκλείσει από το παιδί τους!