26 Απριλίου, 2024

6/4 Survivor spoiler: 2η Ασυλία-Αυτή η ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας-Θα πέσουν κορμιά!

6/4 Survivor spoiler: 2η Ασυλία-Αυτή η ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας-Θα πέσουν κορμιά!

Το χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε ένα από τα πιο έντονα και δυνατά αγωνίσματα ασυλίας. Πλέον τα πράγματα στο Survivor δεν είναι παίξε-γέλασε, καθώς όσο προχωράει ο καιρός ο κλοιός γύρω από τους παίκτες στενεύει επικίνδυνα. Το μόνο σίγουρο είναι πως το τοπίο αρχίζει και ξεδιαλύνετε… Πάμε όμως το σημερινό αγώνισμα, στο οποίο οι δύο ομάδες θα μπουν….

πολύ δυνατά για να κατακτήσουν το δεύτερο αγώνα ασυλίας για αυτήν την εβδομάδα. Επιτέλους θα δούμε έναν πολύ διαφορετικό στίβο μάχης, όπου το βασικό στοιχείο είναι το υγρό.

Βλέπουμε μία μεγάλη κατασκευή σαν δύο ανεμόσκαλες, τις οποίες οι παίκτες θα πρέπει να ανεβαίνουν κι έπειτα μα πέφτουν στο νερό, να γυρνούν στην παραλία και εκεί ο σκοπός θα είναι να πετύχουν τον στόχο. Η ένταση θα είναι μεγάλη και φυσικά θα δούμε κορμιά να πέφτουν.

Ήδη από την κόκκινη ομάδα υποψήφιος είναι ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, ενώ απόψε ο Ηλίας Μπόγδανος έχει την ευθύνη ως νικητής της ατομικής ασυλίας να υποδείξει άλλον έναν συμπαίκτη του προς αποχώρηση.

survivor 4, survivor 4 ασυλία,survivor 4 spoiler,survivor 4 skai,survivor 4 παίκτες,survivor 4 trailer,survivor 4 αποχωρηση,survivor 4 διασημοι,survivor 4 μαχητες,survivor 4 νέες προσθηκες,survivor 4 νεοι παικτες,survivor 4 κοκκινοι,survivor 4 μπλε,survivor spoiler,survivor trailer,survivor 2021,survivor greece,survivor νεες ομαδες

Επειδή όμως δεν θέλουμε να σας ταλαιπωρούμε άλλο, εδώ θα σας πληροφορήσουμε πως τον σημερινό αγώνα ασυλίας θα κερδίσει η κόκκινη ομάδα. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι η μπλε ομάδα θα αναγκαστεί να ψηφίσει κάποιον παίκτη προς αποχώρηση, καθώς και να προχωρήσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Ακόμα είναι νωρίς να ξέρουμε σίγουρα για το ποιος θα την κερδίσει , όμως θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε όσο το δυνατόν πιο νωρίς.

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ: