27 Απριλίου, 2024

Ζέτα Μακρυπούλια: Δείτε για πρώτη φορά τον πατέρα της – Από εκεί πήρε το πιο γοητευτικό χαρακτηριστικό πάνω της

Ζέτα Μακρυπούλια: Δείτε για πρώτη φορά τον πατέρα της – Από εκεί πήρε το πιο γοητευτικό χαρακτηριστικό πάνω της

Τι λέτε μοιάζουν;

Η αλήθεια είναι πως για την οικογένεια της Ζέτας Μακρυπούλια γνωρίζουμε πολλά, αφού υπεραγαπάει τα πρόσωπα τους και συχνά ποστάρει φωτογραφίες τους στα social media!

Από την μία έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την αγάπη της για τον αδελφό της, ο οποίος μάλιστα την έχει κάνει και θεία ενώ πρόσφατα εδώ στο Athensmagazine.gr σας παρουσιάσαμε και την μητέρα της!

Ωστόσο ποτέ δεν έχουμε μάθει κάτι για τον πατέρα της! Το Athensmagazine.gr ωστόσο τρύπωσε και εντόπισε μια φωτογραφία του. Μπορεί να μην μοιάζουν ιδιαίτερα ωστόσο η Ζέτα Μακρυπούλια έχει πάρει από εκείνον το πιο γοητευτικό χαρακτηριστικό του προσώπου της! Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά τα υπέροχα μάτια της.

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία του Athensmagazine.gr την αγαπημένη ηθοποιό – παρουσιάστρια μαζί με τους γονείς της:

Ζέτα Μακρυπούλια: Δείτε για πρώτη φορά τον πατέρα της

Απλό και υπέροχο: Δε θα αφήνετε τα μάτια σας από το αξιοζήλευτο σπίτι των Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δε διστάζουν, έστω και με μικρές δόσεις, να φανερώνουν τις στιγμές ευτυχίας που περνούν στο σπίτι τους, που είναι πέρα για πέρα αξιοζήλευτο μες στην απλότητά του.

Οι δυο τους τηρούν μια διακριτική στάση όσον αφορά την έκθεση της προσωπικής τους ζωής και όταν δεν είναι απασχολημένοι με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις περνούν στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι τους στα νότια προάστια.

Τόσο η Ζετα Μακρυπούλια όσο και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχουν μοιραστεί μερικά πλάνα από την κατοικία τους, στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram, παρά τις φήμες που ακούγονται για τη σχέση τους.

Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτό είναι το όμορφο σπίτι τους

Πριν λίγες μέρες μάλιστα, και με με αφορμή την είσοδο του νέου έτους ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισε να κάνει την έκπληξη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τα τρία κατοικίδιά τους στην οποία φαίνονται να ποζάρουν χαμογελαστοί μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

https://www.instagram.com/p/CJgkr60hH1z

Μεγάλες τζαμαρίες, ξύλινο πάτωμα και γκρι καναπές στο σαλόνι είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορούμε να διακρίνουμε μέσα από τις φωτογραφίες τους στο Instagram ενώ αξιοσημείωτη είναι και η βεράντα με την πλούσια πράσινη βλάστηση, την οποία δείχνει να απολαμβάνει πολύ η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε ορισμένες φωτογραφίες από το σπίτι τους:

https://www.instagram.com/p/CIsqI_bBtGL

https://www.instagram.com/p/CIaiOZQhW2J

https://www.instagram.com/p/CF7mQspBQnG