20 Απριλίου, 2024

Ξεσπά η Γωγώ Τσαμπά για το “λουκέτο” στα πανηγύρια! Το μήνυμα της στην κυβέρνηση

Για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν σε πανηγύρι που διοργανώθηκε στο Γουδή μίλησε στο Star, η Γωγώ Τσαμπά.Η γνωστή ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών εξέφρασε τη δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν στο πανηγύρι σημειώνοντας:

«Σε ένα πανηγύρι που πάμε δεν μπορεί να είναι από το εξωτερικό κάποιος , στην ουσία είναι οικογένειάς από τον ίδιο τόπο από τις ίδιες γειτονιές , από το ίδιο χωριό, άρα δε μιλάμε για κάτι ξένο. Και το πανηγύρι αυτό είναι , δηλαδή θα πιαστεί η παρέα. Εσείς που είστε από τη Θεσσαλονίκη πχ δε θα πιαστείτε να χορέψετε με έναν ξένο θα έχετε έρθει με παρέα και θα χορέψετε, τη δική σας παρέα».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στην αρχή δε σηκώθηκε καν ο κόσμος να χορέψει. Σηκωθήκανε στα τραπέζια τους και μετά ξέφυγε λίγο για…μπορεί να συνέβη για πέντε λεπτά , δέκα βαριά , λίγο η νεολαία και πάλι ήταν πηγαδάκια πηγαδάκι, δε νομίζω να κάνανε τόσο κακό. Είναι και λίγο το ποτό και λίγο ο ενθουσιασμός , σηκωθήκανε και χορέψανε, επικράτησε και για 20 λεπτά αυτό το πράγμα , επικράτησε».

Κλείνοντας, η Γωγώ Τσαμπά τόνισε: «Δε νομίζω ότι είναι λόγος για να κλείσουν πάλι τα πανηγύρια. Θα γίνει διασπορά του ιού στα πανηγύρια. Κανένα πρόβλημα Κλείστε τα! Στηρίξτε όμως όλον αυτό τον κόσμο , δεν είναι μόνο οι μουσικοί».