27 Απριλίου, 2024

Βόμβα από Άλεξανδρο Μαρκελοπουλο .. Είμαι εκτός Μάχης…

Βόμβα από Άλεξανδρο Μαρκελοπουλο .. Είμαι εκτός Μάχης…

ΕΛΑΝΑ ΚΟΣΜΑΝΟΥ

Σάλος έχει προκληθεί στον καλλιτεχνικό χώρο από τον γνωστό δημοφιλή καλλιτέχνη Όταν ο ίδιος είπε ότι τεθεί τον εαυτό του εκτός Μάχης..

Κατακλυσμό ερωτήσεων και οι λόγοι … Μας απαντά ευθέως ότι ακριβώς θέλει να πει.. Θέτω τον εαυτό μου εκτός μάχης από τα παιχνίδια τού συστήματος.. δεν μπορώ να συν υπάρξω με αυτά όταν εγώ ο ίδιος είμαι εναντίον τους.. και φυσικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι με μια άνιση μάχη θα φέρει πολλά άλλα μαζί…

Ο Αλέξανδρος Μαρκελοπουλος δεν κατάφερε να γίνει ακόμα πιστικός σε όλους εμάς. Απέναντι σε πολλούς καλλιτέχνες πού έπεσαν κυριολεκτικά από τα σύννεφα με την αντίδραση του αυτή . λάθος όλοι είναι δίπλα τού από τα πρώτα του βήματα….. Προσπαθήσαμε να μάθουμε αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στην ζωή τού.. μονολεκτικά απάντησε…. Ούτε στην ζωή μου ούτε στην καρδιά μου φυσικά. .. δεν έχουν σχέση η απόψεις πού έχω και πού περνώ με κάποια.. ο κύκλος με σχέσεις αγάπες και τα ρέστα έχει κλείσει οριστικά… 

Τουλάχιστον για το επόμενο μέλλον….. επίσης ο Αλέξανδρος Μαρκελοπουλος το τελευταίο διάστημα φήμες βγήκαν ότι δεν έχει ξεφύγει από το παρελθόν.. μία πολύ γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι Δεν είναι σε θέση να διαχωριστή όλα αυτά πού έρχονται… μας απαντά όμως και σε αυτό. Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν, και το μέλλον στο μέλλον.. ίσως κάποιες φορές να ξεφεύγω ακόμα και από τα πλαίσια που έχω βάλει εγώ τον εαυτό μου, το γεγονός ότι κρατάω αποστάσεις δεν σημαίνει και απαρατήρητα ότι κάτι με απασχολεί.. θα με απασχολούσε όμως αν τους είχα όλους υποτίθεται δίπλα μου. ..

Δεν θα μπορούσα καν να πάρω αέρα. … Αυτά καταφέραμε να αποσπάσουμε από τον κορυφαίο καλλιτέχνη μας για την ώρα . Πιστεύουμε όλοι να τα δει από άλλη οπτική γωνία τα πράγματα..