28 Μαρτίου, 2024

Παιδιά χανόμαστε: «Μην κάνετε σεξ μετά το εμβόλιο»

Παιδιά χανόμαστε: «Μην κάνετε σεξ μετά το εμβόλιο»

Μπλέξαμε!

Την τριήμερη αποχή από το σεξ πρότεινε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του Σαρατόφ στους πολίτες, μετά τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού.

«Πιστεύω -και είναι κάτι που γνωρίζουν όλοι- ότι το σεξ είναι μια δραστηριότητα στην οποία καταναλώνουμε πολύ ενέργεια. Οπότε θέλουμε να προειδοποιήσουμε τον κόσμο πως δεν συνιστάται η αυξημένη σωματική δραστηριότητα -συμπεριλαμβανομένου του σεξ-, μετά τον εμβολιασμό».

Το αφεντικό του Γκρέιφερ Ολέγκ Κόστιν, έσπευσε να σχολιάσει ότι μπορεί όποιος επιθυμεί να προβεί σε σεξουαλική επαφή αλλά με έλεγχο. Συγκεκριμένα δήλωσε: «μπορείτε να κάνετε σεξ μετά τον εμβολιασμό. Ωστόσο, θα πρέπει να επικρατεί η κοινή λογική και να μην το παρακάνετε».

«Μην κάνετε σεξ μετά το εμβόλιο»

Στη Ρωσία, όπου το τρίτο κύμα της COVID-19 μόλυνε μόνο την Παρασκευή περί τους 25.000 ανθρώπους, χρησιμοποιούν το εγχώριο εμβόλιο Sputnik V. που περιλαμβάνει δυο δόσεις και λειτουργεί όπως το αντίστοιχο εμβόλιο της AstraZeneca. Το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων είναι 13%, τη στιγμή που ο μέσος όρος στις ευρωπαϊκές χώρες φτάνει το 30%.

Η Ρωσία βρίσκεται αντιμέτωπη επί του παρόντος με ένα τρίτο κύμα κορωνοϊού που πιστεύεται ότι οφείλεται στην εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα η οποία είναι πιο μεταδοτική από τις προηγούμενες μορφές του ιού.

Κορωνοϊός: Ισχυρίζεται ότι έκανε το εμβόλιο της Pfizer και… μεγάλωσε το στήθος της

Πυρετός, ρίγη, πόνος στο χέρι, κούραση, πονοκέφαλος… Αυτές είναι οι συχνότερες παρενέργειες που βιώνουν οι περισσότεροι άνθρωποι όταν κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ωστόσο τίποτα από αυτά δεν έπαθε μια νεαρή γυναίκα από τη Νορβηγία. Αντιθέτως εκείνη…παρατήρησε πως μετά το εμβόλιο που έκανε, συγκεκριμένα το σκεύασμα της Pfizer, μεγάλωσε… το στήθος της!

Ο λόγος για την 17χρονη Έμα, από το Όσλο, η οποία δηλώνει πως «ανέβηκε» ένα νούμερο σουτιέν λίγες μόλις μέρες μετά το «τσίμπημα»

https://www.instagram.com/p/CPbOMvUng2e

 

https://www.instagram.com/p/CQgLJMUnt8b

Η κοπέλα δημοσίευσε βίντεο με την εμφανή αλλαγή και μάλιστα πήρε μηνύματα από άλλες γυναίκες που δήλωναν πως παρατήρησαν κάτι παρόμοιο.

Σύμφωνα με διεθνή Μέσα ενημέρωσης, η ιατρική κοινότητα αναφέρει πως η εν λόγω παρενέργεια προέρχεται πιθανότατα από το πρήξιμο των λεμφαδένων της μασχάλης και δεν αποτελεί κάτι ανησυχητικό…