17 Μαΐου, 2024

Βόλος: «Βόμβα» από τη σύζυγο του 50χρονου που σκότωσε τον κουνιάδο του – «Δεν ήταν καλός πατέρας, δεν βί@σε καμία ο αδερφός μου…»

«Τα κατέστρεψε όλα ο αλ@@ης»

Από Κυριάκος Μελλίδης

Τι αποκαλύπτει η γυναίκα του δράστη που αφαίρεσε τη ζωή του κουνιάδου του και αδερφού της ο οποίος φέρεται να βίαζε επί 9 χρόνια την κόρη του.

Μια διαφορετική πτυχή για τον χαρακτήρα του 50χρονου, που σκότωσε τον 32χρονο αδερφό της, επειδή φέρεται να βίαζε την κόρη του, έδωσε η σύζυγός του.

«Δεν ήταν καλός άνθρωπος. Ήταν γεννημένος για να σε πείσει. Δεν ήταν και καλός πατέρας. Ένας καλός πατέρας πρέπει να κοιτάζει τα παιδιά, να μην τα αφήνει ελεύθερα και να πηγαίνει για αγριογούρουνα. Η πρώην γυναίκα του είναι πεθαμένη, σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αθήνα. Εγώ όσο μπορούσα προσπάθησα να είμαι και μάνα για τα παιδιά του. Τα κατέστρεψε όλα ο αλήτης», ανέφερε στο STAR η σύζυγος του 50χρονου.

Παράλληλα, η σύζυγος του δράστη πιστεύει ότι ο αδερφός της δεν προέβη στις πράξεις για τις οποίες τον κατηγόρησε η 18χρονη κόρη του δολοφόνου. «Δεν πιστεύω ότι το έκανε. Αλλά αν το έκανε, υπάρχουν νόμοι. Έμπαινε στο σπίτι μας ο αδερφός μου, δεν κατάλαβα ποτέ τίποτα» λέει.

Έγκλημα στο Βόλο: Πώς ο 50χρονος έμαθε ότι ο κουνιάδος του είναι ο βιαστής της κόρης του – Τα μηνύματα στο κινητό της κοπέλας

Έγκλημα στο Βόλο: Τον τρόπο που ο 50χρονος δράστης έμαθε ότι ο κουνιάδος του είναι ο βιαστής της κόρης του αναλύουν νέα δημοσιεύματα. Η νεαρή κοπέλα φέρεται να του έδειξε τα μηνύματα στο κινητό της.

Μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια, η 18χρονη αποφάσισε να μιλήσει και να αποκαλύψει στον πατέρα της όσα περνούσε από τον αδελφό της δεύτερης γυναίκας του.

Οπως έγινε γνωστό, ο 33χρονος είχε ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι και οι βιασμοί συνέβαιναν εκεί, την ώρα βρισκόταν μαζί και ο μικρότερος αδελφός του κοριτσιού που τότε ήταν 4 ετών, ενώ οι γονείς τους έλειπαν στη δουλειά.

Ο 33χρονος φέρεται να απειλούσε το 18χρονο -σήμερα- κορίτσι, με βίντεο που είχε στο κινητό του από τις αποτρόπαιες πράξεις του.

“Ο 33χρονος είχε ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι. Οι βιασμοί συνέβαιναν μέσα στο σπίτι. Και μάλιστα όταν συνέβαιναν αυτά τα περιστατικά, παρών ήταν στο σπίτι και ο μικρότερος αδελφός του κοριτσιού που τότε ήταν 4 ετών. Ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση και οι γονείς απουσίαζαν στην εργασία τους. Προφανώς έβλεπε πότε έβγαιναν από το σπίτι”, είπε συγκεκριμένα στον ΣΚΑΙ, ο Μιχάλης Βασιλικός, δικηγόρος του 50χρονου πατέρα της 18χρονης.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να του είπε το κορίτσι, “σεξουαλικές παρενοχλήσεις δεχόταν από όταν ήταν 9 ετών και οι βιασμοί συνέβησαν από τα 12 έως τα 14 της έτη. Στα 14, μεγαλώνοντας το παιδί μάλλον του είπε ότι αν συνεχίσει θα τα αποκαλύψει όλα και αυτός, όταν χρειάστηκε χρήματα, επανήλθε με βίντεο για να την εκβιάζει”.

Ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα είπε, επίσης, ότι το κορίτσι είχε μιλήσει στις αδερφές της γενικά για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, όχι για βιασμούς, χωρίς να κατονομάζει το πρόσωπο.

Πώς ανακάλυψε τον βιαστή της κόρης του

“Ο πατέρας και η κόρη ήρθαν στο γραφείο μου την Δευτέρα προκειμένου να συζητήσουμε την έκβαση του θέματος, πριν μάθει ο πατέρας ποιος είναι ο βιαστής. Μετά από συνεχείς πιέσεις, την Τρίτη το πρωί, η 18χρονη έδειξε τα μηνήματα στον πατέρα της και τότε έμαθε ότι ο βιαστής και εκβιαστής ήταν ο κουνιάδος του”, είπε ο δικηγόρος του 50χρονου και συνέχισε: “Με τη λέξη ‘τακτοποίηση’ δεν εννοούσε ότι θα του αφαιρέσει τη ζωή”.

“Όταν πληροφορήθηκα το συμβάν, αμέσως του συνέστησα να ειδοποιήσει τις Αρχές και στη συνέχεια να παραδοθεί”, είπε ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα αποκαλύφθηκαν όταν η νεαρή ζητούσε χρήματα για το ενοίκιο στην πόλη όπου σπουδάζει. Όπως διαπίστωσε ο πατέρας της, τα ενοίκια δεν πληρώνονταν, γιατί η 18χρονη δεχόταν εκβιασμό από τον 33χρονο να του δώσει 3.000 ευρώ, ώστε να μην αποκαλύψει τις φωτογραφίες τους.