27 Ιουλίου, 2024

Τρύφωνας Σαμαράς: «Μικρός έπαιζα με κούκλες, ο γιατρός είπε στη μαμά μου ότι ή πολύ γυναικάς θα γίνω, ή…»

«Η Μπάρμπι είναι από τις αγαπημένες μου κούκλες»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς, μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day» και αναφέροντας πως μικρός έπαιζε με κούκλες και ο γιατρός είχε πει στη μαμά του ότι ή πολύ γυναικάς θα γίνει ή…»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκε σε κάλεσμα και οι δημοσιογράφοι σχολίασαν το ροζ σακάκι του. Παράλληλα, δείτε τα «πυρά» που έριξε στη Βίκυ Καγιά.

«Barbie look πιο προχωρημένο. Η Barbie είναι από τις αγαπημένες μου, όταν ήμουν μικρός έπαιζα με τις Barbie. Ήταν μια αφορμή να ασχοληθώ με την κομμωτική αφού έπαιζα μόνο με κούκλες, ξεμάλλιαζα ό,τι κούκλα έβλεπα μπροστά μου.

Η μαμά να σου πω την αλήθεια με είχε πάει στον γιατρό. Σου λέει “γιατί το παιδί μου παίζει με κούκλες;” και της είπε ο γιατρός “ή πολύ γυναικάς θα γίνει ή…”».

Τρύφωνας Σαμαράς: «Στην κηδεία μου να μην έρθουν οι πρώην, θα είναι συλλαλητήριο»

Επικός ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς στη συνέντευξή του με τη Φωτεινή Ψυχίδου στο Breakfast @Star. Ο γνωστός κομμωτής μίλησε για την κηδεία του!

«Δεν έχω σκεφτεί την κηδεία μου, τα έχω αναθέσει όλα στον Χάρη Σιανίδη. Θέλω όλο το ΚΚΕ και τον κύριο Κουτσούμπα. Μη μου λες για τεκνά στον παράδεισο. Μου αρέσει ο Δράκουλας, έχω πάει στη Ρουμανία και έχω μπει σε φέρετρο, με έβαλε ο Κοκλώνης στην πρώτη του εκπομπή. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Το φέρετρό μου θα είναι λιτό.

Θα έπαιρνα μαζί μου στους εξωγήινους τη Χαρά Βέρρα.

Θα ήθελα να θάψω τη συνεργασία μου στους Fab 5, ήταν κατάρα.

Καλύτερα να μην έρθουν οι πρώην μου στην κηδεία, θα είναι συλλαλητήριο!» είπε με χιούμορ!

 

Reduce bounce rates