27 Φεβρουαρίου, 2024

Έφη Σαρρή για Κασσελάκη: «Θα τον ερωτευόμουν – Πλούσιος, όμορφος, έξυπνος, γυμνασμένος, τι άλλο θέλεις από έναν άντρα»

«Θα κατέβαινα στις εκλογές με τον Στέφανο Κασσελάκη, ας ήμουν και στο γραφείο του να το καθάριζα με ένα φτερό»

«Μέλι» έσταξε η Έφη Σαρρή για τον Στέφανο Κασσελάκη, αναφέροντας πως άνετα θα τον ερωτευόταν, καθώς είναι πλούσιος, όμορφος, έξυπνος, αλλά και γυμνασμένος.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στη ρεπόρτερ Μένια Κούκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, δηλώνοντας μάλιστα ανοιχτά την… πρόθεσή της να κατέβει μαζί του στις εκλογές και – γιατί όχι; – να του καθαρίζει μέχρι και το γραφείο του.

«Είμαι… πλαστικοποιημένη, δεν με βλέπετε; Περνάω τα Χριστούγεννα τραγουδώντας, δεν ξέρω να κάνω μελομακάρονα. Ας μην με παντρευτεί κανείς, δεν κάνω για σπίτι», είπε αρχικά με το ιδιαίτερο χιούμορ της η Έφη Σαρρή.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο έρωτας Κασσελάκης. Ήρθε στην Ελλάδα, τον ερωτεύτηκαν όλοι, έπεσαν κάτω, πήρε ένα κόμμα, όπου να ‘ναι θα τα πάρει όλα. Εννοείται ότι θα τον ερωτευόμουν. Τι άλλο θέλεις από έναν άντρα για να τον ερωτευτείς; Πλούσιος, όμορφος, έξυπνος, γυμνασμένος», απάντησε στη συνέχεια η τραγουδίστρια σε σχετική ερώτηση που της έγινε.

«Δηλαδή πραγματικά δεν ξέρω πώς έκανε αυτό το βήμα και ήρθε στην Ελλάδα και δεν τον πήρε το Hollywood», σχολιάζει η Έφη Σαρρή.

Τέλος, σε ένα ενδεχόμενο να κατέβαινε ξανά στις εκλογές – μετά την πρώτη και μοναδική της έως τώρα προσπάθεια το 2007 – η Έφη Σαρρή απαντά μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Εννοείται ότι θα κατέβαινα στις εκλογές με τον Στέφανο Κασσελάκη. Δεν θέλω υπουργείο. Στο γραφείο του να με είχε να του το καθάριζα εκεί πέρα με το φτερό».

Έφη Σαρρή: «Είχα ζητήσει από τον Αη Βασίλη έναν κούκλο μεγάλο και μου τον έφεραν»

Για την αγάπη της για τα Χριστούγεννα και ποιό είναι το πιο περίεργο δώρο που έχει ζητήσει από την Άγιο Βασίλη, μίλησε σε συνέντευξή της στο «Mega Καλημέρα» η Έφη Σαρρή.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ποια ήταν η πιο όμορφη έκπληξη που της έχουν κάνει και ποιο ήταν το ωραιότερο δώρο που της έχουν πάρει.

«Δεν συνηθίζω να στολίζω χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά κάποιες γωνίες του σπιτιού. Δεν έχω πάρει ποτέ χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι μου», είπε.

Ποιο ήταν το ωραιότερο δώρο που της έχουν κάνει;

«Το ωραιότερο δώρο που μου έχουν κάνει τα Χριστούγεννα είναι ένα σπορ αυτοκίνητο. Δεν ήταν απο θαυμαστή, δεν είμαι και η… Μαντόνα. Δεν συνηθίζω να κάνω δώρα, το θεωρώ γρουσουζιά, μόνο δέχομαι. Δεν νομίζω ότι οι άντρες χρειάζονται δώρα, οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες. Ο άντρας είναι πιο… μπρουτάλ για να του πάρεις δώρο. Ένα ακόμα χριστουγεννιάτικο δώρο που είχα λάβει ήταν ένα δαχτυλίδι πολλών καρατίων».

«Είχα ζητήσει από τον Αη Βασίλη έναν κούκλο μεγάλο και μου τον έφεραν. Πλέον δεν με ενδιαφέρουν οι κούκλοι, αλλά τα κουκλίστικα μυαλά. Ένας κούκλος ποτέ δεν ήταν η προτεραιότητά μου, πάντα κοίταζα τον χαρακτήρα. Έχω υπάρξει σε σχέση με γνωστό άτομο και δεν το μάθατε ποτέ», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

«Η φιλοσοφία που έχω είναι πως όλα τα παιδιά του κόσμου είναι και δικά μας. Μπορώ να προσφέρω αγάπη και χαρά σε παιδιά που δεν τα έχω γεννήσει εγώ. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου που δεν έχω κάνει δικά μου παιδιά, δεν θα μπορούσα να το υπηρετήσω», κατέληξε η Έφη Σαρρή.