28 Μαρτίου, 2024

Τριαντάφυλλου για Νίκο Μουτσινά – Nα τον πετσοκόψουμε για να βάλει μυαλό

Survivor: «Καρφιά» Τριαντάφυλλου για Νίκο Μουτσινά – «Nα τον πετσοκόψουμε για να βάλει μυαλό»

«Τελειώσαμε τώρα… Και αν θες κράξε στην εκπομπή σου και φιλάκια»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Ανοιχτά» θα βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης 23/6 ο Τριαντάφυλλος. Την Τετάρτη 22/6 η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» προέβαλε ένα μικρό απόσπασμα από την συνέντευξη του τραγουδιστή, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον αγαπημένο του παίκτη από όλα τα Survivor, ενώ αναφέρθηκε και στον Νίκο Μουτσινά.

Παράλληλα, ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι, απέσυρε την στήριξή του στον Άρη, του υποσχέθηκε πως δεν υπάρχει περίπτωση πλέον να πάρει το έπαθλο μετά από αυτό που έκανε και έδωσε τα μεγάλα φαβορί!

«Ο Ντάνος ήταν φοβερός παίκτης και τον στήριζα πάρα πολύ. Ο Ντάνος ήταν καλύτερος παίκτης από εμένα, ήταν πολύ μικρός, μπήκε στην κατάλληλη ηλικία. Ο Σάκης Κατσούλης όμως ήταν καλύτερος», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Στη συνέχεια η Αννίτα Πάνια αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή εκπομπή του καναλιού, Ποιος είναι πρωινιάτικα με τον Τριαντάφυλλο να δηλώνει πως του αρέσει πολύ και θα ήθελε και ο ίδιος να κάνει κάτι παρόμοιο. Μάλιστα αναφερόμενος, στην πρωινή εκπομπή του Open, πρόσθεσε πως θα προτιμούσε να κάνει μια μεσημεριανή εκπομπή, για αν βρίσκεται απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά. Τελειώσαμε τώρα Μουτσινά; Και αν θες τώρα κράξε στην εκπομπή σου και φιλάκια.

«Θα πάμε απέναντι από τον Μουτσινά, να τον πετσοκόψουμε για να βάλει μυαλό. Τελειώσαμε τώρα Μουτσινά; Και αν θες τώρα κράξε στην εκπομπή σου και φιλάκια», είπε ο Τριαντάφυλλος, με την Αννίτα Πάνια να απαντά πως τον αγαπά πολύ.