27 Απριλίου, 2024

Γιάννης Διακονικόλας: Το νέο λουκ και η καλοκαιρινή φωτογράφιση που τρέλανε τα σόσιαλ!

Γιάννης Διακονικόλας: Το νέο λούκ και η καλοκαιρινή φωτογράφιση που τρέλανε τα σόσιαλ!

elias tampourantzis
Elias Tampourantzis

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και παρόλο που ο καιρός στη χώρα μας κάνει ακόμα ναζάκια, η διάθεση πολλών δεν μένει στάσιμη, αλλά προχωράει.

Ένας απ’ αυτούς που προαναφέραμε είναι ο Γιάννης Διακονικόλας. Ο νεαρός ηθοποιός και παρουσιαστής που είναι αποδεδειγμένο ό,τι είναι ένας θετικότατος άνθρωπος και δεν σταματάει ποτέ ν’ ανεβάζει τη διάθεση των άλλων, υπάρχουν και φορές που τραβάει τα βλέμματα είτε από το διαδίκτυο είτε ζωντανά από κει που δεν το περιμένεις.

Γιάννης Διακονικόλας

Πριν μερικές μέρες ο Ροδίτης καλλιτέχνης άφησε “άφωνο” το διαδικτυακό του κοινό. Ο λόγος; Οι αναρτήσεις που έκανε με καλοκαιρινή διάθεση μεν, με νέο στυλ δε. Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Διακονικόλας «πόζαρε» στο φακό του γνωστού σπεσιαλίστα φωτογράφου Νίκου Ζαχαρόπουλο, διαφημίζοντας μαγιώ της νεας καλοκαιρινής συλλογής της μπουτίκ ανδρικών ρούχων ”Montaz Jeans Store”. Δροσερός και ευδιάθετος ο ηθοποιός φόρεσε τα μαγιώ και έδειξε στον κόσμο ό,τι τα καταστήματα του στυλίστα Κώστα Καλαφάτηείναι τα κατάλληλα και για τις καλοκαιρινές βουτιές όλων των ανδρών.

Αυτό όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το νέο λούκ σε πρόσωπο και μαλλιά. Ο ταλαντούχος νέος εμφανίστηκε με λούκ που θύμισε κάτι λίγο απ’ τα παλιά του αστέρα του Χόλιγουντ, Τζόνυ Ντεπ και λίγο από Γαλλία της λουδοβικανής εποχής κάνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους να “παραληρούν”. Η νέα του εικόνα στην εξωτερική του εμφάνιση φάνηκε ν’ αρέσει πολύ αφού τον ανέδειξε και πιο αρρενωπό ξεφεύγοντας από το στυλ “baby face” που τον είχαμε συνηθίσει.

Όμως όλο αυτό δεν ήταν παρά μόνο μια άκρως καλλιτεχνική δημιουργία, ένα υπέροχο makeover στο πρόσωπο & κεφάλι του Δωδεκανήσιου ηθοποιού (όπως αποκάλυψε κι ο ίδιος) από την make up artist και ιδιοκτήτρια της σχολής υγείας & ομορφιάς “Theory of Beauty Academy”, Ξένιας Πετριτσοπούλου. Η καθηγήτρια αισθητικός είναι αυτή που «μεταμόρφωσε» τον Γιάννη Διακονικόλα κάνοντας τον άλλον άνθρωπο. Η αφορμή ήταν ένα σεμινάριο στη σχολή της, που για τις ανάγκες αυτού η Ξένια τον χρησιμοποίησε ως μοντέλο.

Πάντως για άλλη μια φορά ο ηθοποιός έδειξε πως το καλλιτεχνικό ταπεραμέντο του “ξεχειλίζει” και ως μοντέλο αφού όπως στο σανίδι και στο γυαλί έτσι κι εδώ «τσαλακώνεται» με άνεση, όλοι μπορούν να δημιουργήσουν πάνω του και το αποτέλεσμα είναι τόσο εξαιρετικό που δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τα επαγγελματίες μοντέλα!

Γιάννης Διακονικόλας
Γιάννης Διακονικόλας