27 Απριλίου, 2024

Το τερμάτισε η Δρούτσα: Συνέδεσε τα Τέμπη με την Eurovision – «Τα 57 παιδιά θα την έβλεπαν και θα είχαν άποψη και δεν υπάρχουν…»

Μάλλον τελείως άστοχος ο συνειρμός της

Ενοχλημένη είναι η Εύη Δρούτσα με τις διαστάσεις που πήραν τα σχόλια και οι αντιδράσεις για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι με το οποίο η Ελλάδα διαγωνίζεται φέτος στην Eurovision.

Η Εύη Δρούτσα σε δηλώσεις της στο «Πρωινό Σου Σού» απάντησε για τη σύγκριση του τραγουδιού που θα πει η Μαρίνα Σάττι στην Eurovision με το «Δυνατά – τα – τα», το οποίο έγραψε η ίδια για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα.

Μιλώντας στην εκπομπή του Open, η γνωστή στιχουργός αρχικά αναφέρθηκε στο θέμα των Τεμπών, λέγοντας:

«Εγώ δεν ασχολούμαι με την πολιτική και το ξέρετε, την ημέρα της Eurovision δεν θα την έκανα καθόλου, θα την αφιέρωνα στους 57 νεκρούς, σε όλα αυτά τα παιδιά που σκοτώθηκαν στα Τέμπη και που θα έβλεπαν τη Eurovision. Για να πάρει λεφτά η Ελλάδα;

Πού να τα δώσει; Στους νεκρούς; Στους πλημμυροπαθείς; […] Κάποιοι έπρεπε να το σκεφτούν. Σκέφτεσαι ότι αυτά τα 57 παιδιά θα έβλεπαν τη Eurovision και θα είχαν άποψη και δεν υπάρχουν».

Όσον αφορά στο τραγούδι «Ζάρι» με τη Μαρίνα Σάττι, η Εύη Δρούτσα σχολίασε: «Είναι για μια ορισμένη ηλικία. Το τραγούδι θα ακουστεί σε όλα τα κλαμπ, θα πάει καλά στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία στον Φωκά [σ.σ. Ευαγγελινό] που κάνει τα πάντα αυτή τη στιγμή», ανέφερε η Εύη Δρούτσα.

Άγριο ξέσπασμα Νίκου Συρίγου για Μαρίνα Σάττι: «Καγκουριές, ορισμός του κιτς, που πληρώνουμε εμείς με τα λεφτά μας»

Δριμύτατη κριτική άσκησε ο Νίκος Συρίγος για το τραγούδι και το βίντεο κλιπ με το οποίο εκπροσωπεί την Ελλάδα στη Eurovision η Μαρίνα Σάττι.

Μετά την προβολή ενός σχετικού αποσπάσματος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο δημοσιογράφος ξέσπασε με αυτά που είδε και άκουσε από την φετινή ελληνική συμμετοχή.

«Όταν είδα το βίντεο κλιπ, δεν ήξερα με τι να μουδιάσω. Με το βίντεο κλιπ ή με το τραγούδι; Η Αθήνα παρουσιάζεται ως τριτοκοσμική. Η Ελλάδα είναι αυτές οι καγκουριές, ο γύρος και τίποτα άλλο; Τι είναι, 1964; Τι σημαίνει πάρτι; Το πάρτι είναι τα σουβλάκια κα τα μαγαζιά με τα πλακάκια; Σε πολλά σημεία δεν ακούω τον στίχο τι λέει», είπε αρχικά ο Νίκος Συρίγος.

«Η μουσική και το τραγούδι δεν είναι σαν την ντομάτα, δηλαδή την τρως και λες ότι είναι ωραία και γλυκιά. Το βίντεο κλιπ, που είναι παραγωγή της ΕΡΤ και το πληρώνουμε και εμείς, δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτή η εικόνα που βγαίνει για την Ελλάδα… Εγώ θα έβαζα πράγματα που θα με έκαναν περήφανο. Είναι αυτό η Ελλάδα; Η Ελλάδα δεν είναι μόνο το κέντρο της Αθήνας. Αυτό είναι ο ορισμός του κιτς. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν το καταλαβαίνετε», πρόσθεσε.

«Δίκασε» Μαρίνα Σάττι η Σάσα Μπάστα: «Όταν άκουσα το τραγούδι της στην αρχή…»

Η Σάσα Μπάστα μίλησε για τη Μαρίνα Σάττι και τα σχόλια για το τραγούδι της, που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, με την τραγουδίστρια να αναφέρεται στα ανάμεικτα συναισθήματα, που προκλήθηκαν, αλλά και όσα λέγονται για την ίδια.

Αρχικά ανέφερε: «Γράφουν συνέχεια ότι είμαι έγκυος και χωρίζω…». Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι όλοι, στο πρώτο άκουσμα του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι ήμασταν… “εε;”! Είμαι σίγουρη όμως ότι από αυτό που είδα τουλάχιστον, που είδα και μια χορογραφία και έπαθα σοκ, ότι θα πάει καλά».

Και συνέχισε λέγοντας η Σάσα Μπάστα: «Το πιο αρνητικό σχόλιο που μου έχουν κάνει είναι “έχεις κάνει πλαστικές;” και λέω όχι, με τσίμπησε μέλισσα. Ρε φίλε, φτάνει με αυτή την κασέτα, ρώτησέ με κάτι ουσιαστικό. Πιστεύεις ότι έχω κόμπλεξ να το παραδεχτώ;»!