14 Ιουνίου, 2024

Τραγικές ώρες για τη Μαρία Καρλάκη: «Ούτε να γράψω, ούτε να σκεφτώ κάτι μπορώ πια…»

Έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο

Μαρία Καρλάκη: Η τραγουδίστρια, την οποία απολαμβάνουμε στο J2US ως coach του Γιάννη Καπετάνιου, έκανε μία ανάρτηση πριν από λίγες ώρες, ενημερώνοντάς μας για τη μεγάλη απώλεια που είχε σήμερα και που, όπως δείχνουν τα πράγματα, της κόστισε πολύ συναισθηματικά.

Ο λόγος για τον αγαπημένο της θείο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή και βύθισε την οικογένεια του ίδιου και της τραγουδίστριας στο απόλυτο πένθος.

«Ούτε να γράψω κάτι μπορώ ούτε να σκεφτώ κάτι μπορώ. Γιατί; Μόνο αυτό μπορώ να πω, γιατί; Καλό ταξίδι θείε μου» έγραψε η Μαρία Καρλάκη η οποία έχει λυπηθεί πολύ γι’ αυτή την απώλεια και θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Μαρίας Καρλάκη:

ανάρτηση της Μαρίας Καρλάκη:

Συγκινεί η Μαρία Καρλάκη: «Δεν είμαι μαζί με τον πατέρα του παιδιού μου, μπορώ να το μεγαλώσω μόνη μου»

Η Μαρία Καρλάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και συγκίνησε, αποκαλύπτοντας πως δεν είναι μαζί με τον πατέρα του παιδιού της, που ετοιμάζεται να γεννήσει μέσα στον Νοέμβριο. Η γνωστή τραγουδίστρια τόνισε πως μπορεί να το μεγαλώσει μόνη της, αλλά έχει άγχος. Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε για το τάμα που έκανε.

«Ανυπομονώ να πάρω τον γιο μου αγκαλιά. Θα γεννήσω τον Νοέμβριο, το μωρό θα βγει σκορπιός όπως εγώ. Μόλις έμαθα πως είμαι έγκυος, έβαλα τα κλάματα, το μωρό αυτό είναι θεόσταλτο. Ο Τριαντάφυλλος είχε καταλάβει πως είμαι έγκυος πριν καν το μάθω εγώ. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας αντιμετωπίζουμε τα ψυχολογικά των άλλων», είπε αρχικά η Μαρία Καρλάκη.

Η Μαρία Καρλάκη είπε στη συνέχεια: «Ο πατέρας του παιδιού μου έβαλε τα κλάματα μόλις άκουσε πως είμαι έγκυος. Δεν είμαι μαζί με τον πατέρα του παιδιού μου, μπορώ να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου. Έχω πελαγώσει από το άγχος για το πώς θα μεγαλώσω το παιδί μου.

Με στεναχωρεί όταν σκέφτομαι πως πρέπει να εξηγήσω στο παιδί μου γιατί δεν είμαι μαζί με τον μπαμπά του. Το όνομα του παιδιού μου θα είναι Ραφαήλ και τα βαφτίσια θα γίνουν στη Μυτιλήνη. Σε πέντε χρόνια θα ήθελα να έχω την οικογένειά μου και να κάνω και δεύτερο παιδί».

 

Reduce bounce rates