14 Απριλίου, 2024

Ενδοοικογενειακή βία στη Σπάρτη: Ξυλοκόπησε άγρια τη γυναίκα του, πρώην bodybuilder – «Πήγε να με πνίξει όταν…»

«Με χτυπούσε με μένος – Έχει ξαναπλώσει χέρι»

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στη Σπάρτη, καθώς μια γυναίκα ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της.

Ειδικότερα, η άτυχη γυναίκα, πρώην αθλήτρια bodybuilding, μίλησε στην εκπομπή «Livenews» του MEGA, περιγράφοντας τη φρίκη που έζησε στα χέρια του συζύγου της.

«Με τη λογομαχία το ένα φέρνει το άλλο, όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Έτσι συμβαίνει σε κάθε σπίτι καθημερινά. Το θέμα είναι ότι ξέφυγε η κατάσταση καθώς ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός μου σηκώθηκε πάνω, με έπιασε από τα μαλλιά, είχα κοτσίδα, με έριξε κάτω και άρχισε να με χτυπάει στο πάτωμα», είπε η γυναίκα.

«Με χτυπούσε με μένος -Έχει ξαναπλώσει χέρι», λέει το θύμα στη Σπάρτη

Το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού, μητέρα ενός τρίχρονου αγοριού, αναγκάστηκε να νοσηλευτεί με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο της Σπάρτης.

«Ήθελε να πάει να δουλέψει σε ένα βραδινό μπαρ για έξτρα εισόδημα, κάτι που εμένα με έβρισκε πολύ αντίθετη σε αυτό. “Και να σου πω και κάτι; Βαρέθηκα ρε ‘συ (Α…)” του λέω, “πραγματικά θέλω να χωρίσουμε”. Με χτυπούσε με μένος. Το θυμάμαι πάρα πολύ καλά αυτό, κάτι που δεν έχει ξανακάνει… Έχει ξαναπλώσει χέρι μεν, μέχρι ένα σημείο».

Λόγω των βάναυσων χτυπημάτων από τον σύζυγό της, η πρώην αθλήτρια του bodybuilding υπέστη διάσειση και απώλεια μήνης. Η ίδια καταγγέλλει, μάλιστα, ότι ο σύζυγός της επιχείρησε να την πνίξει.

«Προσπάθησε να με πνίξει. Πώς προσπάθησε; Όταν εγώ αφού με χτυπούσε προσπάθησα να φωνάξω για να με ακούσει κάποιος γείτονας, εκείνη τη στιγμή εκείνος έβαλε και τα δύο του χέρια να μου κλείσει τις οδούς, δηλαδή μύτη, στόμα»

Ελεύθερος ο σύζυγος – Αναβολή στη δίκη

Πάρα τον άγριο ξυλοδαρμό που βίωσε η πρώην αθλήτρια, που πλέον εργάζεται ως ξενοδοχειακή υπάλληλος, η δίκη πήρε για τυπικούς λόγους αναβολή, με τον σύζυγό της να είναι ελεύθερος, έχοντας περιοριστικό όρο να μην την πλησιάζει.