16 Μαΐου, 2024

Το τελευταίο “αντίο” στη Μαίρη Χρονοπούλου με ένα πάρτι στο σπίτι της – Ολοι ντυμένοι στα λευκά [εικόνες]

Το τελευταίο “αντίο” στη Μαίρη Χρονοπούλου με ένα πάρτι στο σπίτι της – Ολοι ντυμένοι στα λευκά

Όσοι αγάπησαν την ηθοποιό την αποχαιρετούν, σήμερα το πρωί, στο σπίτι της, στην οδό Αληθείας 10, στην Παιανία.

Το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου λένε σήμερα, Παρασκευή, φίλοι και συνάδελφοι της σπουδαίας ηθοποιού, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 6 Οκτωβρίου έπειτα από ατύχημα που είχε στο σπίτι της σε ηλικία 90 ετών.

Όσοι αγάπησαν την ηθοποιό την αποχαιρετούν, σήμερα το πρωί, στο σπίτι της, στην οδό Αληθείας 10, στην Παιανία.

Το τελευταίο "αντίο" στη Μαίρη Χρονοπούλου με ένα πάρτι στο σπίτι της - Ολοι ντυμένοι στα λευκά [εικόνες]
ΚΗΔΕΙΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου είχε ζητήσει όταν θα φύγει από τη ζωή να γίνει ένα πάρτι στον κήπο του σπιτιού της για τους φίλους της, με γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα. Επίσης, η λαμπερή πρωταγωνίστρια ήθελε όλοι στο τελευταίο “αντίο” να είναι ντυμένοι στα λευκά.

ΚΗΔΕΙΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Από νωρίς άρχισαν να συγκεντρώνονται στο σπίτι της μεγάλης κυρίας του ινηματογράφου και του θεάτρου, στενοί της φίλοι, για αν την αποχαιρετήσουν. Το φέρετρο της σπουδαίας πρωταγωνίστριας είναι ολόλευκο, ενώ το φόρεμα που ήθελε η ίδια να φορά στο τελευταίο της ταξίδι, είναι εκείνο που φόρεσε κατά την εμφάνισή της έπειτα από 20 χρόνια αναπηρίας στη μεγάλη συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη στην Αλεξανδρούπολη και βρίσκεται στο ατελιέ του οίκου “Νίκος – Τάκης”, σχεδιασμένο από τον φίλο της Χάρη Τσιάρα.

κηδεια χρονοπουλου

“Έτσι θα είναι το δικό μου ‘φινάλε’, το τελευταίο μου ‘πάρτι’. Χωρίς φέρετρο, όλα λευκά. Κανείς δεν θα ξέρει πού θα βρίσκομαι. Το τελευταίο ‘πάρτι’ μου έχει άλλο πλάνο. Η καύση είναι ένας εξαγνισμός”, είχε δηλώσει η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου σε παλιότερη συνέντευξή της.

ΚΗΔΕΙΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΗΔΕΙΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα

Στις 13:30 η σορός της ηθοποιού θα ταξιδέψει στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Στις 15:30 θα γίνει αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου της Ριτσώνας και στις 16:25 παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.

Κατέρρευσε ο Μάκης Δελαπόρτας πριν ανοίξει το φέρετρο

“Δημιουργήθηκε μια ένταση και αυτά είναι καλό να μη συμβαίνουν αυτές τις ώρες. Ουσιαστικά είναι μια μέρα χαράς, έτσι ήθελε να είναι η Μαίρη Χρονοπούλου. Τώρα, να δημιουργούνται εντάσεις.. άνοιξε το φέρετρο, κλείσε το φέρετρο, βγες εσύ έξω, μπες εσύ μέσα… Να λένε κάποιοι συνάδλφοι να βάλουμε μέσα κάμερες. Τι κάμερες να βάλουμε ρε παιδιά; Έλεος! Θέλει και ένα στοπ κάποια στιγμή. Τι να δείξει με την κάμερα δηλαδή; Δεν πρέπει για μένα να υπάρχουν φωτογραφίες σε site και εφημερίδες με την Μαίρη στο φέρετρο. Τι θα κερδίσουμε να δείξουμε φωτογραφία της Μαίρης Χρονοπούλου;”, αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής που βρισκόταν στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, περιέγραψε μια πολύ συγκινητική στιγμή, όταν ο Μάκης Δελαπόρτας βγήκε έξω συντετριμμένος, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

“Ο κ. Γιαννόπουλος ζήτησε από τον κ. Δελαπόρτα να ανοίξει εκείνος το φέρετρο. Ο Μάκης Δελαπόρτας κατέρρευσε και είπε συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Αμέσως βγήκε έξω και έκλαιγε στην πόρτα του σπιτιού“, αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

thetoc.gr