27 Απριλίου, 2024

Το νέο τραγούδι του Tarkan καταιγίζει τα social media

Το νέο τραγούδι του Tarkan καταιγίζει τα social media

Μετά από μια μεγάλη παύση από το τελευταίο του άλμπουμ το 2017, ο Τούρκος ποπ σταρ Tarkan κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο τραγούδι.

Ονομάζεται ευρέως “Megastar” στην Τουρκία, το πολυαναμενόμενο νέο τραγούδι του Tarkan, “Geççek” (Θα είναι εντάξει), κυκλοφόρησε το βράδυ της 17ης Φεβρουαρίου στο YouTube.Το τραγούδι σύντομα έγινε καυτό θέμα στα social media. Περισσότερα από17.981.388 προβολές στο YouTube.

240.000 tweets δημοσιεύτηκαν για τον Tarkan, ο οποίος μπήκε στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις του Twitter. Το τραγούδι του Tarkan έλαβε 3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, 4,6 εκατομμύρια προβολές στο Instagram και 7,6 εκατομμύρια προβολές στο Twitter σε 12 ώρες. Ο Ozan Çolakoğlu ήταν ο ενορχηστρωτής του «Geççek», το οποίο γράφτηκε από τον Tarkan.

Ο İrfan Yıldırım ήταν ο σκηνοθέτης του βίντεο του τραγουδιού. «Πέρασα μια περίοδο όχι σε πολύ καλή διάθεση πριν από ένα χρόνο περίπου. Πολλά πράγματα όπως η πανδημία, τα θλιβερά περιστατικά που συμβαίνουν στον κόσμο, η ανησυχητική πορεία της ανθρωπότητας, η καταστροφή της φύσης είχαν πολύ αρνητική επίδραση πάνω μου και κόντεψα να χάσω την ελπίδα μου», είπε ο Τάρκαν. «Σε αυτές τις στιγμές, η μελωδία και οι στίχοι αυτού του τραγουδιού αντηχούσαν στο μυαλό μου.

«Όλα θα πάνε καλά, φυσικά, η ελπίδα σου θα του δώσει ζωή.» Σκέφτηκα ότι έπρεπε να γράψω ένα τραγούδι που θα ήταν καλό για όλους μας. Σκέφτηκα ότι ίσως αυτό το τραγούδι θα μας παρηγορούσε, θα μας έδινε ήθος και ελπίδα. Ελπίζω το «Geççek» να φέρει ένα χαμόγελο στα χείλη σας και να είναι καλό για όλους μας».