24 Απριλίου, 2024

Το απόλυτο πήδημα με την παντρεμένη γειτόνισσά.

Το απόλυτο πήδημα με την παντρεμένη γειτόνισσά.

NIKOS AKIRIDIS

Ξαφνικά ακούω την Κοραλία χαμηλόφωνα:

– Δομίνικε που είσαι;

– Έλα εδώ μέσα είμαι, δε βλέπω τίποτα.

– Κάτσε 10 λεπτά να πάει να ξεραθεί ο μαλάκας και σου χτυπώ!

Μετά από 10 λεπτά με φώναξε η Κοραλία. Ξεκλειδώνω, ανοίγει την πόρτα και είμαστε φάτσα με φάτσα, εγώ όρθιος, γυμνός με τα ρούχα στο χέρι, με το καυλί μου τεντωμένο και η Κοραλία με το baby doll μπροστά μου σαν οπτασία.

– Τι όμορφο καυλί είναι αυτό; Γι’ αυτό σε θέλουν τα μωρά μου. Τέτοιο καυλί και τέτοιος παίδαρος, ούτε εγώ θα τον άφηνα, έλα αγόρι μου, να σε ξεκαυλώσω για τα καλά τώρα…

με πιάνει από το καυλί και με τραβά προς στο μπάνιο. Κλειδώνει, με σπρώχνει να κάτσω στη λεκάνη, σκύβει, μου ανοίγει τα πόδια και αρχίζει να μου γλείφει τα’ αρχίδια με πολύ γλώσσα και μου τα ρουφά το ένα και το άλλο εναλλάξ. Ακούγεται το ρούφηγμα που έβγαινε από το στόμα τις με πάθος, ενώ της χάιδευα τα μαλλιά και έβγαζα αναστεναγμούς ηδονής.

– Μουνάρα μου, από την πρώτη φορά που σε είδα ήθελα να σε σκίσω!

Με κοιτάζει στα μάτια και μου λέει:

– Τώρα όμως καυλιάρη μου θα σε σκίσω εγώ…

και άρχισε να μου γλείφει το ……….
πρησμένο μου καυλί από πάνω μέχρι κάτω και να με τυραννά. Κρατώ το κεφάλι μου και κοιτώ το ταβάνι. Νιώθω τα χίλια τις να τυλίγουν το καυλί μου πάνω κάτω και βγαίνοντας να μου φιλά το πουτσοκέφαλο. Είχα καυλώσει όσο δεν πήγαινε. Η πούτσα μου χτυπιόταν από την καύλα, έκανε σπασμούς καθώς τη φιλούσε. Ξαφνικά αρχίζει να με τσιμπουκώνει με πολύ ταχύτητα, ενώ γυρνά το κεφάλι τις μια από εδώ μια από εκεί. Εγώ της πιάνω τα μαλλιά και τη χαϊδεύω.

– Τι καύλα είσαι εσύ μωρό μου; Τι τσιμπούκι είσαι εσύ; Με ξέσκισες στην πίπα.

Σηκώνει το κεφάλι από την πούτσα μου απότομα και άρχισε να μου τον παίζει με το χέρι της δυνατά και να μου τον κτυπάει προς τα κάτω με δύναμη σε κάθε κατέβασμα και με το άλλο της χέρι να μου χαϊδεύει το κορμί.

– Καυλιάρη μου, όσο γαμούσες και ξέσκιζες μέσα τα μωρά μου με την πούτσα σου και φώναζαν απ’ το γαμήσι που έτρωγαν, εγώ στην κουζίνα χάιδευα το μουνί μου για εσένα και έχυνα ασταμάτητα μόνο και μόνο που φανταζόμουν την σκηνή που τις ξέσκιζες και τις γαμούσες σαν πουτάνες. Θέλω ξέσκισμα κι εγώ η καριόλα, θέλω πούτσα, για αυτό σου έριξα και αυτό μέσα στον καφέ, για να με ξεσκίσεις άγρια…

ενώ συνεχίζει να μου τον παίζει δυνατά και να μου δείχνει πόσο τον θέλει.

– Τσιμπούκι μου, δεν πιστεύω να έρθει κανένας άντρας σου και να γίνει της πουτάνας;

– Δεν ξυπνά αυτός τώρα ούτε με σφαίρες, αλλά και να ξυπνήσει και να μας πιάσει να με γαμάς, καλά να πάθει, έτσι για να μάθει πόσο καλός κερατάς είναι. Έτσι κι αλλιώς το μουνί μου έχω να του το δώσω χρόνια. Ο μόνος που το βλέπει τόσο καιρό και μου το ξεσκίζει καλά, είναι ο Μένιος και καλά. Του έχω πει ότι είναι κομμωτής, έρχεται με κάτι χαζό χτένες και ψαλιδιά και το παίζει αδελφή μόλις είναι ο Σάββας. Έλα άστα αυτά, μου λέει καθώς συνέχιζε και μου τον έπαιζε. Φτύσε το καυλί σου μωρό μου κι έμενα στο πρόσωπο και πες μου πόσο πουτάνα είμαι. Έλα φτύσε με!

Τα έχασα λίγο. Γυρνώ, της πιάνω τα μαλλιά κοτσίδα με την παλάμη μου και τη φτύνω στα μούτρα 2 φορές.

– Φτου σου πουτάνα μου, της λέω, είσαι και πουτάνα, είσαι και μουνάρα!

– Έτσι βρίσε με πρόστυχε…

και αρχίζει να με τσιμπουκώνει και να το φτάνει το καυλί μου στο λαρύγγι της, ενώ να την πιέζω και εγώ από τα μαλλιά και να αναγουλιάζει καθώς της έριχνα και χαστούκια στα μάγουλα και τις άρεσε. Με τσιμπούκωνε για 2 λεπτά ασταμάτητα, σταματά, σηκώνεται όρθια και με μια κίνηση σηκώνει τα χεριά και πέφτει το baby doll στα πλακάκια.

– Είμαι όλη δική σου, μου λέει.

Εγώ καθισμένος στη λεκάνη, τη χαζεύω από πάνω μέχρι κάτω και το καυλί μου να χτυπιέται μόνο του. Δεν άντεξα με τόση καύλα! Σηκώθηκα, όρμησα και άρχισα να της χουφτώνω τις ζουμερές τεράστιες βυζάρες και της γλείφω τις ρώγες. Γονατίζω κάτω, αρχίζω να της γλείφω σιγά-σιγά τα μπούτια και ανεβαίνω στο μουνάκι της. Σταμάτησα εκεί και άρχισα να τις το γλείφω και να της βάζω δάχτυλο.

– Αχ ναι… γάμησε το όπως θέλεις, ξεφτίλισε το!

Έχει το ένα πόδι της στο καπάκι της λεκάνης κι εγώ έχω και τα τέσσερα δάχτυλα μέσα και τη γαμάω. Με το άλλο χέρι της το τρίβω. Η μουνάρα της να αρχίζει στάζει κι εγώ της ρουφώ τα μουνοϋγρά της. Σηκώνομαι και ανεβαίνω όρθιος στη λεκάνη.

– Έλα εδώ να σου γαμήσω τα βυζιά στα όρθια.

Έρχεται, περνά την πούτσα μου ανάμεσα τους και την έπνιξε. Εγώ πιάνοντας την από τους ώμους τη σφυροκοπώ δυνατά για 1 λεπτό και μπαινοβγαίνει στα καυλωμένα βυζιά τις και μου λέει:

– Θέλω γαμήσι η καριόλα! Θέλω να με ξεσκίσεις όσο δεν πάει άλλο!

Κατεβαίνω, τη γυρνώ και τη στήνω στο πλυντήριο, πέφτω κάτω και αρχίζω να της γλείφω τα τεραστία μουνόχειλα της ξανά, ανοίγοντας της τη βραζιλιάνικη κωλάρα της.

– Καύλα μου, τι κωλάρα είναι αυτή που έχεις; Μου έρχεται να τη φάω.

– Κάνε την ότι θέλεις ψωλαρά μου, είναι όλη δική σου, στημένη για ξέσκισμα και σε περιμένει!

Σηκώνομαι, πιάνω τον καυλωμένο μου πούτσο και αρχίζω να της τον χτυπώ στα κωλομέρια.

– Χαστούκισε με την ξεκωλιάρα, μου λέει…

και αρχίζω να της ρίχνω χαστούκια με δύναμη,. Η Καρολίνα βγάζει κραυγές καύλας και πόνου, ενώ έχουν κοκκινίσει. Πιάνω το ένα της πόδι και της το ανέβασα πάνω στο πλυντήριο, καθώς αυτή η στάση με θέα την κολάρα της με καυλώνει αφάνταστα, αλλά είναι επικίνδυνη γιατί μπορεί να χύσω γρήγορα βλέποντας ότι την ξεσκίζω από πίσω. Της ανοίγω τα κωλομέρια και χωρίς να σκεφτώ καν, της τον κάρφωσα όλο μέσα με τη μια.

– Έτσι… σκίσε με ψωλαρά μου.

Την έχω πιάσει από την μέση και τη γαμάω δυνατά. Η ψωλή μου μπαινοέβγαινε σαν τρελή στην μουνάρα της χτυπώντας της τα κωλομέρια με το σώμα μου σε κάθε πάτωμα μέσα της επί 3 λεπτά και η Κοραλία να έρχεται σε πολλαπλούς οργασμούς λούζοντας μου το καυλί συνεχόμενα και να ουρλιάζει από καύλα. Εγώ να μη σταματώ με τίποτα. Το πλυντήριο είχε μεταφερθεί τουλάχιστον μισό μέτρο.

– Χύνω γαμιά μου, σε χύνω η πουτάνα…

και έχει ξαπλώσει χυμένη στο πλυντήριο. Βγάζω σιγά-σιγά το καυλί μου από τη μουνάρα της και ακόμα στάζανε τα μουνόχειλα της υγρά. Σηκώνεται, γυρνά, με πιάνει από το κεφάλι και μου ρίχνει ένα γλωσσόφιλο με πάθος. Μου πιάνει την πούτσα με το χέρι και μου λέει:

– Έλα, πάμε μέσα να σε αποτελειώσω τώρα εγώ για τα καλά! Θα σε ξεκαυλώσω όσο δεν πάει άλλο. Τα χύσια τα θέλω όλα μέσα στη μουνάρα μου!

– Μα… κι αν μείνεις έγκυος;… και γέλασε.

– Χαζούλη, ξέρεις από κλιμακτήριο;

– Ναι, της λέω, περίπου, ότι έχω ακούσει.

– Έλα πάμε!

– Που να πάμε; Στο δωμάτιο είναι ο άντρας σου;

– Όχι. Πάμε μέσα στα μωράκια μου. Έλα πάμε, θα δεις…

και με πιάνει από το καυλί, ανοίγει την πόρτα, κοιτά αν είναι κάνεις έξω από την τουαλέτα, φτάνουμε στην πόρτα των κοριτσιών και μπαίνουμε. Η Ναταλία κοιμόταν στο μονό κρεβάτι και φορούσε αυτά τα μεγάλα ακουστικά που είναι τώρα στη μόδα. Η Ανούσκα στο διπλό. Η μουσική έπαιζε ακόμα. Κλείνει την πόρτα, γονατίζει η Κοραλία μπροστά μου και μου λέει:

– Με έχεις ανάψει πολύ! Δεν το χορταίνω το καυλί σου!

Αρχίζει να με πιπώνει ξανά με μανία και της τρέχουν τα σάλια μπαινοβγαίνοντας. Την πιάνω από τα μαλλιά, τη γυρνώ προς έμενα, τη φτύνω στο πρόσωπο και της λέω:

– Πουτάνα μου, θέλω να σε σκίσω από τον κώλο.

– Δε σου φτάνει που έσκισες τα μωράκια μου; Θέλεις και το δικό μου;

– Θα στο σκίσω θες δε θες!

– Ναι καλά…

Τη σηκώνω από τους ώμους κάπως άγρια. Μου έκανε τη δύσκολη και καλά. Τη στήνω στο κρεβάτι διπλά από την Ανούσκα, η μισή ξαπλωμένη στα γόνατα και με την κωλάρα της επάνω, πιάνω τη μαλακτική και αρχίζω να της βάζω δάχτυλο στο κωλαράκι της ενώ της έγλειφα τα μουνόχειλα που κρεμόντουσαν. Η Κοραλία να τράβα τα παπλώματα από την καύλα, κουνά το κεφάλι της από ηδονή και τραβιέται. Σηκώθηκα όρθιος, έσκυψα και άρχισα να δουλεύω την κωλοτρυπίδα τις με το δάχτυλο μου. Την ετοίμαζα για να της την ξεσκίσω με το καυλί μου που τόσο ήθελα.

– Έλα, μη… μου λέει με νάζι. Δε θέλω από τον κώλο.

Πιάνω το καυλί μου και αρχίζω να το τρίβω στο μουνί της.

– Έλα ψωλαρά μου, τώρα που την άνοιξες ξέσκισε την, δική σου είναι η μουνάρα μου.

Άρχισα κι έμπαινα σιγά-σιγά και το πήγαινα για πάτο.

– Αχ έτσι, σκίσε με γαμιά μου…

ώσπου πάτωσα μέσα της. Ένοιωθα το μουνί της να με ρουφά και αρχίζω να τη γαμάω και να τραντάζετε όλο το κρεβάτι. Η Κοραλία φωνάζει κι εγώ χωρίς οίκτο τη σφυροκοπώ πάλι δυνατά για 2 λεπτά. Ξαφνικά βλέπω σηκώνεται η Ανούσκα. Βγάζω το καυλί μου έξω και η Κοραλία ανασαίνει γρήγορα. Η Ανούσκα με κοιτάζει κοιμισμένη με ανοιχτό το στόμα.

– Μη με κοιτάς καθόλου, έλα εδώ και σάλιωσε τον!

Κοιτάζει τη Μάνα της που είναι ακόμα στημένη και περιμένει πούτσα, κοιτάζει κι έμενα και έρχεται γυμνή με τις τεράστιες βυζάρες της στα τέσσερα, μπουσουλώντας από το κρεβάτι προς έμενα που είμαι όρθιος. Με κοιτάζει με το καυλί στο πρόσωπο της ανάμεσα από τα μάτια της και τα βυζιά της να φτάνουν στο κρεβάτι. Της πιάνω τα βυζιά και τις λέω:

– Έλα σάλιωσε τον μωρό μου να γαμήσουμε από τον κώλο τη μαμά…

και αρχίζει να μου το φτύνει και να με γαμάει με το στόμα της με πολύ σάλιο και να μη λέει να τον αφήσει για ένα λεπτό. Τη σταματώ.

– Γυρνά μωρό μου να δεις πως θα σου γαμήσω τη μαμά από τον κώλο…

και οδηγώ το μουσκεμένο καυλί στην κωλοτρυπίδα της Κοραλίας. Βάζω το μισό και άρχισε η Κοραλία να βογκάει και να μιλά με στιλ σαν ξεθεωμένη.

– Ωχ… λέει, τι θα περάσω, μήπως να μην το κάνουμε αυτό;

– Θα σου αρέσει καύλα μου, θα δεις.

Βάζω μπόλικη αλοιφή και της χώνω το καυλί μου μέχρι τη μέση.

– Βγαλ’ το δε μπορώ, έχουν να μου το σκίσουν από τα 30, μου λέει.

Η Ανούσκα είναι ξαπλωμένη, παίζει με το μουνάκι της διπλά μου και με κοιτά υπομονετικά, σαν να περιμένει για να δει πως θα ξεσκίσω τον κώλο της μαμάς της. Παίρνω την κρεμά και ρίχνω στο μισό καυλί μου που είχε μείνεί απ’ έξω, και αρχίζω να της το χώνω όλο μέσα και να νιώθω την κωλοτρυπίδα της να ανοίγει και να με ρουφά προς τα μέσα μονή της. Η Ανούσκα σηκώνεται πάει στο συρτάρι και παίρνει ένα δονητή.

– Τι πας να κάνεις;…

λέει η Καρολίνα με λυγμούς ενώ εγώ έχω το μισό και παραπάνω καυλί μου μέσα στο κωλαράκι της και να μπαινοβγαίνω σιγά-σιγά. Η Ανούσκα πάει κάτω από την Καρολίνα και αρχίζει να τις γλείφει το μουνί και να τις το τρίβει, ενώ αρχίζει και γαμιέται με το δονητή της. Η Καρολίνα να φωνάζει «γαμήστε με την καριόλα, θέλω πούτσες πολλές» και με μια απότομη κίνηση της το έχωσα όλο. Τη γαμάω σκληρά από τον κώλο, ενώ η κόρη είναι στο μουνί της μάνας της και τα αρχίδια μου χτυπούν επάνω στο πρόσωπο της σε κάθε κάρφωμα. Της το είχα ανοίξει για τα καλά και μετά από 1 λεπτό σφυροκοπήματος από πίσω, ήμουν έτοιμος να της χύσω την κωλοτρυπίδα, αλλά ξαφνικά η Κοραλία φωνάζει ότι χύνει και έλουζε της μικρής το πρόσωπο, ενώ εγώ να συνέχιζα να της γαμάω με μανία και ρυθμό τον κώλο της έτοιμος να τελειώσω. Τον βγάζω και μου λέει η Καρολίνα:

– Με ξέσκισες τελικά γαμιόλη από τον κώλο, δεν άντεξες!

– Σιγά μην άφηνα τέτοια βραζιλιάνικη κωλάρα να μου ξεφύγει. Καύλα μου θα χύσω…

και άρχιζα και τον έπαιζα μπροστά τους. Χωρίς καν να το καταλάβω, ξαφνικά η Ανούσκα έχει πέσει στα γόνατα, μου τράβηξε το χέρι, με τσιμπούκωνε και μου λέει…

– Έλα, χύσε με, χύσε με, τα θέλω!

Σηκώνεται η Καρολίνα, την πιάνει από τα μαλλιά και τη βγάζει από την ψωλή μου.

– Έμενα θα χύσει στη μουνάρα μου!

Με σπρώχνει στον καναπέ, έρχεται σε όρθια στάση με έμενα να κοιτώ την πλάτη της και αρχίζει να μαλακίζει το καυλί μου με τη λουσμένη μουνάρα της με έμενα να την έχω πιάσει από τη μέση και της γεμίζω το μουνί με καυτό σπέρμα. Το νιώθει η Κοραλία τρίβεται πάνω στο καυλί μου. Για άλλη μια φορά έβλεπα αστεράκια και μάλλον μετά από ένα τέτοιο γαμήσι σκεφτόμουν θα έβλεπα προβατάκια. Σηκώνετε η Κοραλία και απελευθερώνει τον πούτσο μου. Καθώς βγήκε, έρχεται η Ανούσκα και μου λέει:

– Μωράκι μου έλα να στον πλύνω με το στόμα μου…

και άρχισε να μου το γλείφει. Ξαφνικά βλέπω τη Ναταλία διπλά μου μας κοιτάζει όλους.

– Τι έγινε εδώ πάλι;

– Άσε τώρα, έλειπες στο μάθημα!

Παίρνει μια πετσέτα η Κοραλία χωρίς να πει τίποτα και μου λέει:

– Έλα μέσα, πρέπει να φύγουμε.

– Ok της λέω.

– Τι έγινε, μου λέει η Ναταλία, που θα πάτε;

– Θα πάω τη μάνα σου στη δουλεία να μην πηγαίνει με λεωφορείο. Θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο το απόγευμα γιατί σήμερα έρχεται ο συνεταίρος που έχω στο μαγαζί. Εγώ μάλλον θα αργήσω.

Σηκώνομαι και πάω μέσα να βρω τα ρούχα μου να ντυθώ. Πάω στο μπάνιο και είναι η Κοραλία.

– Έλα…

μου λέει. Μπαίνω στο μπάνιο και αρχίζει να με πλένει, να μου βάζει σαπουνάδες και να μου πλένει το καυλί μου με τα υπέροχα χεριά της και όλο μου το κορμί. Εγώ της τρίβω τα βυζόμπαλα με τα χεριά μου και το υπέροχο μουνάκι της. Παίζαμε έτσι επί 5 λεπτά. Με σκούπισε και μου λέει:

– Πήγαινε κι έρχομαι!

Ντύθηκα και πήγα στα κορίτσια. Μετά από 10 λεπτά, ανοίγει την πόρτα η Κοραλία, φίλησα τα κορίτσια και φύγαμε. Μέσα στο αμάξι ρώτησα την Κοραλία τη μου έριξε μέσα στον καφέ και γέλασε.

– Καλό;… μου λέει.

– Τι ήταν;

– Κάτι σαν Viagra, σε gel, πολύ πιο δυνατό. Σε είδα που σε ξεθέωσαν τα μωράκια μου και ακούγοντας από την πόρτα που τις γαμούσες και μαλακιζόμουν ήθελα τόσο πολύ να με σκίσεις κι έμενα, για αυτό και στο έριξα.

– Χαλάκι σου Κοραλία, ήσουν πολύ καύλα!

– Μου άρεσε πολύ που έχυσες μέσα στη μουνάρα μου. Δε θα το ξεχάσω πότε! Δεν πιστεύω να μείνεις έγκυος και να τρέχουμε;

– Όχι ρε, πας καλά;

Μετά από διαδρομή σαράντα περίπου λεπτών.

– Να, εδώ είμαστε, φτάσαμε, μου λέει.

Φτάσαμε στο σπίτι, μπροστά είχε φύλακα, μας άνοιξε να περάσουμε με το αυτοκίνητο καθώς μίλησε με την Κοραλία. Καλά, μιλάμε για ανάκτορο, όχι αστεία! Τεράστιος κήπος, με τεραστία δέντρα, ένα σιντριβάνι πιο πάνω με μια προτομή γυναίκας μπρούτζινη και έτρεχε το νερό. Πήγαμε με το αμάξι για εκατό μέτρα και φτάσαμε στην πόρτα.

– Θα έρθεις κι εσύ πάνω να πας να ξεκουραστείς! Δεν σε αφήνω να γυρίσεις πίσω πάλι τόσα χιλιόμετρα. Έχει χώρο.

– Ok, λέω, αν δεν δημιουργηθεί πρόβλημα.

Όντος ήθελα να πέσω να ξεραθώ, δεν με έπαιρνε άλλο. Ανεβαίνουμε, μας άνοιξε μια γυναίκα με ρούχα υπηρεσίας. Μπροστά ένα τεράστιο σαλόνι με πολυελαίους μέσα, πολυθρόνες, δυο λιοντάρια βαλσαμωμένα…

– Έχει χρήμα η γριά λέω στην Κοραλία.

– Ε… δεν έχει; Και με έχει έμενα για εξακόσια ευρώ το μηνά.

Ανεβήκαμε μια σκάλα από γρανίτη χρυσοπράσινο και φτάσαμε σε ένα δωμάτιο.

– Εδω θα κοιμηθείς. Ότι θέλεις έχει στην ντουλάπα και εκεί έχει και ψυγείο. Εγώ πάω κάτω να ξεκινήσω. Θα σε δω όταν ξυπνήσεις.

– Ok…

της λέω και κλείνει την πόρτα. Το δωμάτιο ήταν τουλάχιστον 150 τετραγωνικά. Όλο με χοντρό χαλί, με κρεβάτι στο κέντρο ακριβώς του δωματίου, στρογγυλό υπέρδιπλο, υπερυψωμένο, που ανέβαινες με σκαλιά. Γύρω-γύρω είχε καναπέδες λευκούς, ένα πιάνο με ουρά δυο τεραστία φωτιστικά και μια μεγάλη τηλεόραση, αλλά δεν με ενδιέφερε τίποτα. Έβγαλα όλα μου τα ρούχα, έπεσα και κοιμήθηκα ενώ είχε ήδη ξημερώσει και θα άρχιζε μια καινούρια μέρα.