29 Μαρτίου, 2024

Ο χάρτης του σεξ: Έρευνα αποκαλύπτει τα πιο… ένοχα μυστικά στα κρεβάτια των κατοίκων του πλανήτη

Ο χάρτης του σεξ: Έρευνα αποκαλύπτει τα πιο… ένοχα μυστικά στα κρεβάτια των κατοίκων του πλανήτη

Τα πιο ένοχα μυστικά στο κρεβάτι των κατοίκων κάθε χώρας του πλανήτη αποκαλύπτει νέα έρευνα που δημιούργησε τον «Παγκόσμιο Δείκτη του Σεξ» για τη χρονιά που μας πέρασε.

Oχι μόνο δείχνει ποια είναι η αγαπημένη στάση σε κάθε χώρα, αλλά φέρνει στο φως ποιοι είναι τόσο εμμονικοί με το σεξ, που ξεσπάνε στα sex toys, και ποιοι βλέπουν περισσότερο αισθησιακές ταινίες.

Τον παγκόσμιο χάρτη του σεξ στην πιο επικαιροποιημένη έκδοση παρουσίασαν όπως κάθε χρόνο στην ιστοσελίδα της εταιρίας FROM MARS ειδικοί που μελέτησαν τις αναζητήσεις για το σεξ στο Google σε κάθε χώρα. Στην έρευνα έλαβαν επίσης υπόψη θεάσεις βίντεο σε ιστοσελίδες αισθησιακών ταινιών όπως και την αναζήτηση σε διαδικτυακά καταστήματα sex toys που συνοδεύτηκε με την αγορά τους.

Η πιο αγαπημένη στάση του σεξ αποδεικνύεται το λεγόμενο doggy style, στην οποία η γυναίκα είναι στα τέσσερα. Είναι η στάση που προτιμούν οι περισσότεροι σε Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Ρωσία, Ουκρανία, Σαουδική Αραβία, Καναδά, Καζακστάν, Αίγυπτο, Αλγερία, Ινδονησία, αλλά και στο Αφγανιστάν των Ταλιμπάν.

Η Τουρκία σπάει τον μύθο της προτίμησης στο «οθωμανικό», καθώς οι άντρες της αποδεικνύονται τεμπέληδες, αφήνοντας τη γυναίκα να κάνει την περισσότερη δουλειά από πάνω τους, σε στιλ καουμπόισσας. Αυτή η στάση είναι επίσης η δημοφιλέστερη σε Ιταλία, Βραζιλία, Αργεντινή, Περού και Μεξικό.

Οι Σουηδοί και οι Νορβηγοί προτιμούν μια παραλλαγή της, την ανάποδη καουμπόισσα, στην οποία η γυναίκα είναι από πάνω, αλλά με γυρισμένη πλάτη, κοιτάζοντας προς τα πόδια του άντρα. Τέλος, το πιο συντηρητικό ιεραποστολικό είναι δημοφιλές σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Ινδία, Βρετανία και Πορτογαλία.

xartis

Παρακολούθηση αισθησιακών ταινιών

Οι περισσότερες αναζητήσεις για sex toys έγιναν στη Βρετανία, με 3.421,8 τον μήνα ανά 100.000 κατοίκους, ενώ συγκριτικά στην Ελλάδα ήταν 261,3 και στην Κύπρο 637,8. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Ιρλανδία με 2.002,1 και στην τρίτη η Μάλτα με 1.542.

Τις περισσότερες αισθησιακές ταινίες παρακολούθησαν το 2021 οι ΗΠΑ, με 68.000.000 έρευνες στο Pornhub τον μήνα, με πιο αγαπημένη κατηγορία τα βίντεο με Αφροαμερικανές που έχουν καμπύλες. Δεύτερη η Βρετανία με 16.600.000 έρευνες και προτίμηση στα βίντεο με λεσβιακό σεξ. Τρίτος ο Καναδάς με 9.140.000 έρευνες στην ιστοσελίδα πορνό και αγαπημένη κατηγορία επίσης τα λεσβιακά. Η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τις 20 χώρες οι κάτοικοι των οποίων παρακολούθησαν περισσότερο πέρυσι. Αυτό σημαίνει ότι οι Ελληνες έκαναν λιγότερες αναζητήσεις στο Pornhub από την 20ή Χιλή που είχε 550.000 τον μήνα.