27 Μαΐου, 2024

Θυμάστε την Μαρία από τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»; Δείτε πως είναι σήμερα στα 71 της η ηθοποιός που ενσάρκωσε τη Παναγία

Ίσως η πιο επιτυχημένη μεταφορά της Θεοτόκου σε μικρή και μεγάλη οθόνη

Πως είναι σήμερα: Η Ολίβια Χάσεϊ έγινε γνωστή κυρίως από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην εμβληματική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», που προβάλλεται κάθε χρόνο το Πάσχα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα η Μαυρογιαλούρου από το «Θα σε δω στο πλοίο».

Η ηθοποιός που υποδύθηκε την Μαρία την μητέρα του Ιησού, είχε καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό, αφού ταυτίστηκε ιδιαίτερα με τον ρόλο της.

Πλέον η Ολίβια Χάσεϊ είναι 72 χρονών, έχει εγκαταλείψει την υποκριτική και ασχολείται με την κτηνοτροφία.

Η Ολίβια Χάσεϊ γεννήθηκε στις 17 Απριλίου 1951 στην Αργεντινή. Αρχικά εργάστηκε στο θέατρο και το 1968 επιλέχθηκε από τον Φράνκο Τζεφιρέλι για να παίξει τον ρόλο της Ιουλιέτας στην παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα».

Ο ρόλος της χάρισε παγκόσμια αναγνώριση και για αυτή την ερμηνεία κέρδισε μια Χρυσή Σφαίρα και ένα βραβείο David di Donatello.

Το 1974 πρωταγωνίστησε ως Τζες στην ταινία τρόμου «Black Christmas». Συνεργάστηκε ξανά με τον Φράνκο Τζεφιρέλι στην σειρά «Ιησούς από την Ναζαρέτ» (1977), στην οποία ενσάρκωσε την Μαρία, την μητέρα του Ιησού.

Θυμάστε την Μαρία από τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»; Δείτε πως είναι στα σήμερα στα 71 της η ηθοποιός που ενσάρκωσε τη Παναγία

Το 1978 εμφανίστηκε στην ταινία του John Guillermin «Έγκλημα στον Νείλο», που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι. Τη δεκαετία του 1980 εμφανίστηκε σε αρκετές διεθνείς παραγωγές, συμπεριλαμβανομένων της ιαπωνικής παραγωγής «Virus» (1980) και της αυστραλιανής ταινίας τρόμου «Turkey Shoot» (1982). Το 1990 εμφανίστηκε σε δυο ακόμα ταινίες τρόμου: «Psycho IV: The Beginning» και στο «Το Αυτό» (It) του Στίβεν Κινγκ.

Η Ολίβια Χάσεϊ εγκατέλειψε την υποκριτική για δυο χρόνια μετά την επιτυχία της παράστασης «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Φράνκο Τζεφιρέλι εξαιτίας της αγοραφοβίας της.

 

Θυμάστε την Μαρία από τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»; Δείτε πως είναι στα σήμερα στα 71 της η ηθοποιός που ενσάρκωσε τη Παναγία

 

Reduce bounce rates