29 Μαΐου, 2024

Δίκη σκηνοθέτη για βιασμό – Διδασκάλου: «Μπήκε στο καμαρίνι μου και αυνανίστηκε»

Κατερίνα Διδασκάλου Instagram

«Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο χώρο μας» είπε η ηθοποιός

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας όπου δικάζεται με την κατηγορία του βιασμού ο πρώην σκηνοθέτης του «Σασμού», Κώστας Κωστόπουλος, κατέθεσε η ηθοποιός, Κατερίνα Διδασκάλου.

«Αυτός αυνανίστηκε, εγώ είχα πάθει σοκ»

Όπως περιέγραψε στο δικαστήριο γνώρισε τον κατηγορούμενο, πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού» στη σειρά «Έρωτας». Όπως είπε κάποια στιγμή ο ίδιος μπήκε στο καμαρίνι της και της είπε ότι τον «κα**** πολύ». Η θέση του είναι στο κοντρόλ.

«Αυτός αυνανίστηκε, εγώ είχα πάθει σοκ, δεν το περίμενα. Αργούσα και χτυπούσε απ’ έξω η μακιγιέζ. Ήρθε προς τα πάνω μου, εγώ του έλεγα “τι κάνεις; Χτυπάει και κόσμος απ’ έξω”. Μαζεύτηκα όσο μπορούσα. Προσπάθησε να διεισδύσει. Τελείωσε πάνω μου. Εγώ το είπα στο ΣΕΗ και ότι είναι κατάχρηση εξουσίας και είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο χώρο μας» περιέγραψε η ηθοποιός.

Πρόεδρος: Γιατί δεν καταγγείλατε;

Μάρτυρας: Είχα τρία μικρά παιδιά. Δυο στην εφηβεία, ένα μικρό παιδί στο δημοτικό. Επίσης, στην αρχή νιώθεις ένοχος ο ίδιος. Λες πως βρήκε το θράσος και μπήκε στο καμαρίνι. Τότε δεν το είπα, το ανέφερε αργότερα στο ΣΕΗ, έκανα καταγγελία περίπου μια τριετία μετά.

Αναφορικά με την 35χρονη καταγγέλλουσα για βιασμό από το γνωστό σκηνοθέτη, η μάρτυρας είπε ότι δεν τη γνώριζε, αλλά δέχτηκε να τη βοηθήσει, γιατί, όπως είπε, είχε βιώσει μια εξίσου τραυματική εμπειρία.

«Την καταγγέλλουσα την γνώρισα όταν με προσέγγισε μετά την καταγγελία για να καταθέσω κι εγώ. Αυτόπτης δεν ήμουν, αλλά είμαι στη δυσάρεστη θέση να πω ότι την κοπέλα την πίστεψα γιατί μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο», κατέληξε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η δίκη συνεχίζεται στις 16 Μαΐου.

Reduce bounce rates