25 Απριλίου, 2024

Συναγερμός ΕΛ.ΑΣ. για Σάκη Ρουβα: Τι φοβούνται, το σχέδιο για γιαούρτωμα την Πρωτοχρονιά [φωτο]

Συναγερμός ΕΛ.ΑΣ. για Σάκη Ρουβα: Τι φοβούνται, το σχέδιο για γιαούρτωμα την Πρωτοχρονιά

Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε επιφυλακλή για τον Σάκη Ρουβα;

Η ελληνική αστυνομία προβληματίζεται ιδιαίτερα για την σωματική ακεραιότητα του Σάκη Ρουβά.

Ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται στο επίκεντρο της αστυνομίας το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς οι αρχές ανησυχούν για την σωματική ακεραιότητα του καλλιτέχνη.

Συγκεκριμένα, η ΕΛΑΣ φοβάται ενδεχόμενο γιαούρτωμα που μπορεί να υπάρξει, επειδή ο Σάκης Ρουβάς θα τραγουδήσει για 17 λεπτά στο Λυκαβηττό παραμονή Πρωτοχρονιάς, σε μία συναυλία χωρίς θεατές, η οποία θα κοστίσει 211.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο προβληματισμός δημιουργήθηκε στους κόλπους της ΕΛΑΣ, από μία εκδήλωση στο Facebook, όπου καλεί σε πράξεις κατά του γνωστού καλλιτέχνη.

Με τίτλο «Γιαούρτωμα του Σάκη Ρουβά στην Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία», η εκδήλωση στη δημοφιλή πλατφόρμα, φέρεται σύμφωνα με αστυνομικούς, ότι προτρέπει σε πράξεις κατά του Σάκη Ρουβά.

Υπενθυμίζεται, πως πριν λίγες ημέρες, η απόφαση του Δήμου Αθηναίων να δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό εν μέσω πανδημίας, προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.

Χαρακτηριστικά, ο Κώστας Μπακογιάννης με ανάρτηση στο Facebook, αναφέρθηκε στα 206 ευρώ το δευτερόλεπτο που θα δαπανηθούν για τον Σάκη Ρουβά και σημείωσε πως όσοι διαφωνούν μπορούν να μείνουν στα «μίζερα και ανούσια λόγια τους».