26 Απριλίου, 2024

«Πόσο φθηνιάρα ρε μ@@@@@» – Άγριο κράξιμο στην Ιωάννα Τούνη από φίλη της! (photo)

«Πόσο φθηνιάρα ρε μ@@@@@» – Άγριο κράξιμο στην Ιωάννα Τούνη από φίλη της!

Η influencer απάντησε καταλλήλως

Το μήνυμα που έλαβε κατά λάθος από “φίλη” της αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. «Χθες γνωστο-φίλη μου, νομίζω ότι πάει να στείλει μήνυμα σε άλλον και να με κράξει και κατά λάθος το στέλνει σ’ εμένα» αναφέρει η Ιωάννα Τούνη στο story που δημοσίευσε. Παράλληλα, με ένα βίντεο στο κανάλι που διατηρεί στο youtube κάνει τα αποκαλυπτήρια του ανακαινισμένου της σπιτιού η Ιωάννα Τούνη.

Το συγκεκριμένο μήνυμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πόσο φθηνιάρα ρε μ@@@@@ στο Παρίσι πήγε και μας λέει τι πληρώνει για ένα νερό γιατί έχει συνηθίσει τα πάντα τζαμπέ».

Άγριο κράξιμο στην Ιωάννα Τούνη από φίλη της

Χθες γνωστο-φίλη μου, νομίζω ότι πάει να στείλει μήνυμα σε άλλον και να με κράξει και κατά λάθος το στέλνει σ’ εμένα” αναφέρει η Ιωάννα Τούνη στο story που δημοσίευσε. Το συγκεκριμένο μήνυμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πόσο φθηνιάρα ρε μ…. στο Παρίσι πήγε και μας λέει τι πληρώνει για ένα νερό γιατί έχει συνηθίσει τα πάντα τζαμπέ».

Σεφ για χάρη του έρωτα η Ιωάννα Τούνη: Μαγείρεψε για πρώτη φορά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το τελευταίο τετραήμερο η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται μαζί με το σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και αφού στόλισαν με πολλά φωτάκια το σπίτι, δίνοντάς του χριστουγεννιάτικο άρωμα, σήμερα η εντυπωσιακή influencer του επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη: του μαγείρεψε.

Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό όπως ο ίδιος ενημέρωσε τους followers του μέσω story στο προφίλ του στο Instagram ανεβάζοντας τα πιάτα και γράφοντας «το πρώτο πράγμα που τρώω από τα χεράκια της».

Με τη σειρά της η Ιωάννα Τούνη έκανε repost το story του γράφοντας «δεν είναι τόσο κακό όσο φαίνεται» και για να είναι σίγουρη ότι θα πείσει, ανέβασε σε story μια ομολογουμένως καλύτερη λήψη των δύο πιάτων, γράφοντας «τώρα καλύτερα;» και περιέγραψε τι ακριβώς είχε φτιάξει στο Δημήτρη Αλεξάνδρου.

σεφ τούνη μαγείρεψε