28 Φεβρουαρίου, 2024

Συγκλονίζει ο Μέμος Μπεγνής: «Με απειλούσε γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της»

Μέμος Μπεγνής

Συγκλονίζει ο Μέμος Μπεγνής: «Με απειλούσε γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της»

«Με ακολουθήσε η ταμπέλα του ωραίου που σιγά να μην έχει ταλέντο, έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τη λέξη ατάλαντος»

Ο Μέμος Μπεγνής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη» αναφέρθηκε για τις επιτυχίες του, τις θαυμάστριες αλλά και την απόφασή του να γίνει vegan.

Μέμος Μπεγνής

«Μεγαλώνω καλά πρώτον γιατί μέσα μου είμαι ένα παιδί, είμαι αισιόδοξος και προσέχω τη διατροφή μου. Έγινα vegan γιατί αποφάσισα να σταματήσω να βάζω διαχωριστική γραμμή: σκυλιά, γατιά τα χαϊδεύουμε, γουρουνάκια, μοσχαράκια τα τρώμε.

9798 MEMOS MPEGNIS ME TIN MITERA TOY PANOS AMARANTIDIS ELENI LEFTHERIOTI 2762019
Ζούμε σε μια κοινωνία που προσπαθεί να μας κάνει να πιστεύουμε ότι είμαστε ίδιοι με όλους. Οι γονείς πρέπει να μαθαίνουν στο παιδί ότι είναι μοναδικό. Αν δεν αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω, είσαι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος. Ποτέ δεν μου άρεσε το πρέπει. Ήθελα να μου εξηγήσεις γινάτι πρέπει να κάνω κάτι.

3328 MEMOS MPEGNIS 29092019
Στο “Μη μου λες αντίο” ήταν απίστευτες οι εκδηλώσεις θαυμασμού. Μιλάμε τώρα μια σειρά κάνει επιτυχία με 15% και τότε κάναμε 50% και 60%. Υπήρξε θαυμάστρια η οποία με απειλούσε γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της.

3157 MEMOS MPEGNIS THANASIS PAPATHANASIOY 2992019 Με ακολουθήσε η ταμπέλα του ωραίου που σιγά να μην έχει ταλέντο, έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τη λέξη ατάλαντος. Ξέρω που έχω ταλέντο και που όχι, στη ζωγραφική δεν έχω, στο θέατρο και την μουσική έχω όμως γιατί έχουνε περάσει 25 χρόνια και είμαι ακόμα εδώ».