Συγκλονίζει ο Μέμος Μπεγνής: «Με απειλούσε γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της»

Συγκλονίζει ο Μέμος Μπεγνής: «Με απειλούσε γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της»

«Με ακολουθήσε η ταμπέλα του ωραίου που σιγά να μην έχει ταλέντο, έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τη λέξη ατάλαντος»

Ο Μέμος Μπεγνής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη» αναφέρθηκε για τις επιτυχίες του, τις θαυμάστριες αλλά και την απόφασή του να γίνει vegan.

Μέμος Μπεγνής

«Μεγαλώνω καλά πρώτον γιατί μέσα μου είμαι ένα παιδί, είμαι αισιόδοξος και προσέχω τη διατροφή μου. Έγινα vegan γιατί αποφάσισα να σταματήσω να βάζω διαχωριστική γραμμή: σκυλιά, γατιά τα χαϊδεύουμε, γουρουνάκια, μοσχαράκια τα τρώμε.


Ζούμε σε μια κοινωνία που προσπαθεί να μας κάνει να πιστεύουμε ότι είμαστε ίδιοι με όλους. Οι γονείς πρέπει να μαθαίνουν στο παιδί ότι είναι μοναδικό. Αν δεν αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω, είσαι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος. Ποτέ δεν μου άρεσε το πρέπει. Ήθελα να μου εξηγήσεις γινάτι πρέπει να κάνω κάτι.


Στο “Μη μου λες αντίο” ήταν απίστευτες οι εκδηλώσεις θαυμασμού. Μιλάμε τώρα μια σειρά κάνει επιτυχία με 15% και τότε κάναμε 50% και 60%. Υπήρξε θαυμάστρια η οποία με απειλούσε γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της.

Με ακολουθήσε η ταμπέλα του ωραίου που σιγά να μην έχει ταλέντο, έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τη λέξη ατάλαντος. Ξέρω που έχω ταλέντο και που όχι, στη ζωγραφική δεν έχω, στο θέατρο και την μουσική έχω όμως γιατί έχουνε περάσει 25 χρόνια και είμαι ακόμα εδώ».

 

Exit mobile version