25 Απριλίου, 2024

Νίκος Μουτσινάς: Η απόφαση να μιλήσει δημόσια για τις προτιμήσεις του και για την υιοθεσία παιδιού

moutsinas1249

Νίκος Μουτσινάς: Η απόφαση να μιλήσει δημόσια για τις προτιμήσεις του και για την υιοθεσία παιδιού

«Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα, να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει πια από τη μέση, από τη ζωή μας»

Ο Νίκος Μουτσινάς καλεσμένος της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» μίλησε για την απόφαση να αναφερθεί δημόσια στη σεξουαλική του ταυτότητα και στην επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

moutsinas1249

«Το έκανα γιατί έτσι κι αλλιώς νιώθω καλύτερα. Είμαι σε μια φάση στη σχέση μου με τον κόσμο που τα’ χουμε βρει, αυτή η αίσθηση είναι η δική μου. Το κομμάτι, είναι γκέι, δεν είναι γκέι, δεν αφορά κανέναν και δεν πρέπει. Είμαι σε μια φάση που δεν με ενδιαφέρει καθόλου, τι θα πει ο κόσμος, μιλώντας όμως αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα κάποιος – κάποια να ακούσει κάτι και να πάρει μια δύναμη, Να ακούσει έναν τρόπο σκέψης».

moutsinas1245

Όσο για την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί ανέφερε: «Δεν είναι εύκολο, αν δεν μπορέσω εγώ, μπορεί για έναν άλλον άνθρωπο να είναι εύκολο. Εμένα με ξεπερνά το γεγονός, ότι στο τέλος της ημέρας προτιμούν να μένουν τα παιδιά αυτά σε κάποιο ίδρυμα, από το να είναι σε ένα σπίτι.

moutsinas1241Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν να δίνουν αβέρτα παιδιά. Φυσικά το καταλαβαίνω απόλυτα. Γιατί δεν παίρνουν ανθρώπους κοινωνικούς λειτουργούς, να ανθίσει και αυτή η ειδικότητα;». Επίσης αναφέρθηκε στην άποψη της μητέρας του για την υιοθεσία. «Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα, να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει πια από τη μέση, από τη ζωή μας».