28 Φεβρουαρίου, 2024

Συγκλονιστική λεπτομέρεια για τον 31χρονο αστυνομικό: «Του έκοψαν το πόδι μήπως λειτουργήσει ο εγκέφαλος»

Συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε στα επεισόδια του Ρέντη, με τους γιατρούς να του έχουν ακρωτηριάσει το πόδι.

Ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη συνεχίζει να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας για 6η σερί μέρα.

Όπως αναφέρει ένα νέο ανακοινωθέν, οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βγάλουν τον άνθρωπο από τον κίνδυνο. Μάλιστα για να το καταφέρουν αυτό έπρεπε να του ακρωτηριάσουν το πόδι.

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα», έδωσε μια συγκλονιστική λεπτομέρεια για την κατάσταση του 31χρονου.

«Του έκοψαν το πόδι μήπως λειτουργήσει ο εγκέφαλος. Ο άνθρωπος άδειασε από αίμα, αυτή είναι η πραγματικότητα. Τον έσωσαν οι συνάδελφοί του που του έβαλαν τουρνικέ και του έκαναν ΚΑΡΠΑ και οι γιατροί πήραν αυτή την απόφαση να του κόψουν το πόδι», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.