29 Απριλίου, 2024

Survivor spoiler 31/03: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού προκαλεί χαμό στους παίκτες! Κλαίνε από ευτυχία

Survivor spoiler 31/03: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού προκαλεί χαμό στους παίκτες! Κλαίνε από ευτυχία

Ανατροπές στον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler 31/03: Ακόμα μια εξέλιξη που θα έχουμε στο Survivor 5 την μαθαίνετε πρώτοι μέσα από το Athensmagazine.gr.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr σε ένα από τα επόμενα επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει κάτι στους παίκτες που θα τους ξετρελάνει! Τι θα είναι αυτό; Μα φυσικά το πάρτι της Ένωσης. Η αλήθεια είναι πως φέτος έχουμε συνέχεια έλευση νέων παικτών, κάτι που έχει κάνει τους υπόλοιπους έξαλλους και γι’ αυτό θα δούμε λίγο πιο πίσω την ένωση των ομάδων, αφού θα πρέπει να παλιόσουν και κάπως οι νέοι. Όχι και πολύ όμως.

Survivor spoiler: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού προκαλεί χαμό στους παίκτες! Κλαίνε από ευτυχία

Πότε θα γίνει το πάρτι της Ένωσης; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athenmagazine.gr αυτό θα λάβει μέρος μέσα στις επόμενες 2 με 3 εβδομάδες. Μια εξέλιξη που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο για να διασκεδάσουν οι παίκτες, αλλά για να δούμε αν θα έχουμε και ανατροπές σε διάφορες φιλίες, όπως εκείνη της Ασημίνας με την Σοφιάννα, οι οποίες όταν χωρίστηκαν είχαν πει πως θα κάνουν υπομονή μέχρι την Ένωση. Βέβαια από τότε άλλαξαν πολλά αφού οι σχέσεις τους έχουν ψυχρανθεί και τα δύο κορίτσια δεν μιλάνε.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού προς τους παίκτες θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, αφού οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν και προετοιμασία τα τραγούδια που θα πουν. Ποιοι θα είναι οι άτυχοι όμως που δεν θα προλάβουν οριακά το πάρτι της Ένωσης;