29 Απριλίου, 2024

Survivor: Η Μαρία Αντωνά σχολιάζει την άσεμνη φράση του Άρη Σοϊλέδη – «Με ενόχλησε πολύ αυτό που έκανε»

Survivor: Η Μαρία Αντωνά σχολιάζει την άσεμνη φράση του Άρη Σοϊλέδη – «Με ενόχλησε πολύ αυτό που έκανε»

«Βγάλ’ τα και δείξ’ τους τα!», είπε πάνω στην ένταση ο ποδοσφαιριστής στον συμπαίκτη του – Πώς αντέδρασε η σύντροφός του

Για τη συμπεριφορά του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor, αλλά και τις χθεσινοβραδινές εντάσεις μίλησε η Μαρία Αντωνά.

Η μέλλουσα σύζυγος του ποδοσφαιριστή σχολίασε τα γεγονότα που συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, η συμπεριφορά του αγαπημένου της και ειδικά η άσχημη φράση που είπε, τη στεναχώρησαν.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης επάνω στον πανηγυρισμό είπε απευθυνόμενος στον Τάλα: «Βγάλ’ τα. Δείξ’ τους τα!»

Η Ασημίνα δεν άντεξε και μίλησε για αυτό στον Γιώργο Λιανό: «Επειδή ο Σπύρος Μαρτίκας με είχε δικάσει παλιότερα κι είχε πει για πρότυπα για τα παιδιά. Όταν έχασα κι έπαιξα απέναντι με έναν άντρα, βγήκαν κι είπανε κατέβασε τα παντελόνια σου να μας δείξεις πόσα α…α έχεις. Ο Άρης μου ορκίστηκε ότι το είπε για άλλο λόγο. Εγώ δεν πιστεύω κανένα».

Η Μαρία Αντωνά από τη μεριά της σχολίασε: «Το αποδέχτηκε κι ο ίδιος ότι έκανε λάθος και ζήτησε συγγνώμη. Εμένα προσωπικά με ενόχλησε πολύ αυτό που είπε ο Άρης, θύμωσα πάρα πολύ μαζί του. Και εμένα, δεν μου άρεσε αυτό που έκανε. Θα έπρεπε να είναι πιο εγκρατής. Αντιλαμβάνομαι βέβαια, ότι ένας τραυματισμός τεντώνει και την ψυχολογία και τα νεύρα σου, όμως δεν το δικαιολογώ σε καμία περίπτωση».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως το γεγονός ότι ζήτησε συγγνώμη μετά το συμβάν, μέτρησε υπέρ του.

«Τουλάχιστον, είδα ότι ζήτησε συγγνώμη και καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του στιγμιότυπου, ήταν με το κεφάλι κάτω. Δεν προσπάθησε ούτε να το ρίξει αλλού, ούτε να πει ότι δεν έγινε», τόνισε.